Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Τρίζουν οι καρέκλες της ΝΔ και των Τσιπροκαμμένων, τουλάχιστον αυτό δείχνει η νέα έρευνα της Public Issue όπου το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων θεωρεί ανάξιους για πρωθυπουργούς τον Αλέξη και τον Κούλη αλλά και τις κυβερνήσεις τους.
Την ίδια στιγμή παρουσιάζει αύξηση η δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και προσωπικά το ποσοστό το οποίο του αποδίδεται θεωρώ πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι κατά πολύ μεγαλύτερο. Όχι μόνο με γεμίζει ευχαρίστηση ότι θα ξεκουμπιστούν οι προδότες από την ηγεσία της χώρας, αλλά και ότι βλέπουν το πολιτικό τέλος που ονειρευόταν για εμάς τους Χρυσαυγίτες να χτυπά την δική τους πόρτα. Και αυτό κύριοι σημαίνει Θεία δίκη, γιατί παίξατε βρώμικα όπως συνηθίζατε χρόνια μα η αλήθεια έλαμψε περίτρανη και έρχεται να δικαιώσει τους Αγώνες της Χρυσής Αυγής που δεν συμβιβάστηκε και δεν επέτρεψε σε κανέναν από εμάς να μετατραπεί σε πολιτικάντη του χειρίστου είδους όπως είστε όλοι εσείς. Ερχόμαστε και τρέμει η καρέκλα σας!
Άγγελος Ν.
Ελένη Ζαρούλια: Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται με την Σημαία του Εθνικισμού ενάντια στην Χούντα των ΜΜΕ για μια Νέα Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ
Ο Μπερίσα αν μπορούσε θα εκτελούσε σε ένα βράδυ όλους τους Έλληνες στην Βόρεια Ήπειρο, ενθυμούμενος το κομμουνιστικό παρελθόν του. Σήμερα που έχει φορέσει το κοστούμι του και προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι δημοκράτης μιλά για την κατάργηση του Εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην αναγνωρισμένη ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου δείχνοντας για ακόμη μια φορά το ανθελληνικό μίσος όλων των Αλβανών απέναντι των Ελλήνων. Μάλιστα εις ό,τι αφορά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Κατσίφα ο Μπερίσα λέει πως ήταν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για να αναδειχτεί το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου. Του έχουμε άσχημα μαντάτα, αυτό που έκανε ο Κωνσταντίνος είναι ακριβώς αυτό που θα κάνει από τούδε και στο εξής ο κάθε Έλληνας για να υπερασπιστεί την Σημαία του και την Πατρίδα του. Δεν κινούμαστε ούτε από στρατιωτικές ούτε από παραστρατιωτικές οργανώσεις, παρά μόνον από το άσβεστο πατριωτικό συναίσθημα για Δικαιοσύνη και Ελευθερία. Και να είναι σίγουρος ότι όταν οι πραγματικοί Έλληνες θα είναι στην εξουσία θα παρελάσουν στην σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρο για να έρθει επιτέλους η δικαίωση των Βορειοηπειρωτών αδερφών μας. Σε αντάλλαγμα θα του στείλουμε πακέτο όλους τους Αλβανούς που τόσα χρόνια τρώνε το ψωμί μας και αρέσκονται να μιλούν για Μεγάλη Αλβανία στα ιερά χώματα της Ελλάδας. Βόρειος Ήπειρος μόνο Ελληνική!
Στέλιος Π.
Οι “φίλοι” μας οι τούρκοι απειλούν με νέα εισβολή στην Κύπρο
Όταν είσαι ανύπαρκτος πολιτικά θα έχεις απειλές από παντού, από τα πιο ασήμαντους εχθρούς σου μέχρι τους πιο δυνατούς. Δεν φτάνει που έχουμε γίνει έρμαιο του ψευδοκράτους των Σκοπίων, περίγελος των Αλβανών, στον χορό μπαίνει και ο προαιώνιος εχθρός μας η Τουρκία όπου απειλεί με νέο Αττίλα στην Κύπρο μέσω της εκπρόσωπου του "Καλού Κόμματος" Ακσενέρ να αναφωνεί σε ομιλία της ότι η Κύπρος είναι τουρκική! Επιτέλους πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η "μικρά αλλ’ έντιμος Ελλάς" πολύ απλά δεν είναι Ελλάδα και τρανή απόδειξη γι΄ αυτό είναι τα τελευταία 40 και έτη χλιαρής εξωτερικής πολιτικής, για να μην πω πλήρους απουσίας εξωτερικής πολιτικής. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει ξανά μεγάλη και κυρίαρχη και στα σύνορα της να ενταχθούν η σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρος, η σκλαβωμένη Κύπρος, η Γευγελή και το Μοναστήρι η τουρκοκρατούμενη Κωνσταντινούπολη και ο Πόντος.
Μ.Ν.
Η Χρυσή Αυγή για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: “Αν οι τούρκοι μας απειλήσουν θα πέσουν στην θάλασσα”