Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Αύριο θα κλειστούμε όλοι στα σπίτια μας και θα περιμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια να τελειώσει το κάψιμο της πόλης μας το παρακράτος της αριστεράς, γιατί αύριο είναι το Πολυτεχνείο. Και για ποιο λόγο οι δημοκράτες αριστεροί καίνε και καταστρέφουν; Ψωμί παιδεία ελευθερία δεν θέλανε;
Και ψωμάκι έχουνε, μια φρατζόλα από το συσσίτιο και παιδεία έχουν όπως την θέλουν 100% ανθελληνική και ελευθερία έχουν από τα ΜΑΤ του Τσίπρα να τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο αύριο και να μην γίνει ούτε μια σύλληψη. Ποια επαναστατικότητα και ποια εξέγερση; Ποιοι νεκροί του Πολυτεχνείου; Ας μιλήσουν επιτέλους για τους νεκρούς, τους πραγματικούς νεκρούς, της δημοκρατίας. Ας μιλήσουν για τον Βλαχάκο, για τον Γιαλοψό, για τον Καραθανάση, για τον Ηλιάκη, για τον Κατσίφα, για τον Καπελώνη και για τον Φουντούλη. Ας μιλήσουν για τους νεκρούς των μνημονίων που επειδή δεν είχαν το ψωμί που τους έταξαν έβαλαν τέλος στην ζωή τους. Ποιο Πολυτεχνείο κύριοι; Εσείς είστε οι δολοφόνοι των Ελλήνων και δεν έχετε κάνει ούτε μισή ημέρα φυλακή!
Πέτρος Ν.
Ο μύθος του Πολυτεχνείου και η κεφάλα του Σβορώνου
Ποια εξέγερση του Πολυτεχνείου και κουραφέξαλα ρε παιδιά; Η μόνη εξέγερση που έχει δει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι αυτή για το όνομα της Μακεδονίας, η οποία καταπνίγηκε με χημικά από τα δημοκρατικά ΜΑΤ του Τσίπρα και του Καμμένου με την υποστήριξη όλων των πολιτικών κομμάτων πλην Χρυσής Αυγής. Ας σταματήσουν το παραμύθι ότι είναι οι επαναστάτες. Δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ τους τίποτα άλλο παρά τα τσιράκια τους Συστήματος. Η μόνη πραγματική επανάσταση είναι η Εθνικιστική και αυτό φάνηκε όταν όλο το βρώμικο πολιτικό κατεστημένο πολεμάει με όλα τα μέσα που διαθέτει την Χρυσή Αυγή και συνεχίζει να πολεμάει οποιοδήποτε άνθρωπο μιλάει για την Πατρίδα του, για την Ελευθερία του και για να πέσει η Χούντα των Μνημονίων.
Μ.Σ.
Εφημερίδα «Καθημερινή»: Ο Εθνικισμός που γιγαντώνεται στην Ευρώπη δεν αντιμετωπίζεται με ύβρεις από το καθεστώς!
Το ότι θα αλλάξουν τα σχολικά βιβλία Ιστορίας και θα μαθαίνουν τα παιδιά μας οποιαδήποτε ανιστόρητη μπαρούφα τους έρθει στο κεφάλι λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι κάτι καλό, το ότι αποφάσισαν πόσα σχολεία να μην γιορτάσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου τροφοδοτεί λένε την ακροδεξιά. Μα είμαστε με τα καλά μας; Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ό,τι είναι αριστερό σε αυτήν την χώρα είναι και δίκαιο και σωστό και οτιδήποτε αφορά τους Αγώνες της Πατρίδας μας για Ελευθερία και Δικαιοσύνη είναι φασιστικό και πρέπει να διαγραφεί από τα βιβλία της Ιστορίας; Ε, όχι κύριοι δεν θα σας περάσει. Να διαγραφούν τα αριστερά ψεύδη των απογόνων του ΕΑΜ από τα βιβλία της Ιστορίας.
Σταυρούλα Φ.
Ύμνοι του αμερικανού πρέσβη στον Τσίπρα για την προδοσία των Πρεσπών!