Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Πανικός στα συστημικά ΜΜΕ από τις αναφορές για την σκευωρία Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής

Ενόχληση, σύγχυση και –πάνω απ’ όλα- πανικό προκάλεσε στα κάθε λογής «παπαγαλάκια» της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, η παραδοχή Παπαγγελόπουλου για την ξεκάθαρη εμπλοκή της ΝΔ στην πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Θυμίζουμε το τελείωμα των λεγομένων του: «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Η “άγνωστη” φωνή που έδινε εντολές σε εισαγγελέα θα στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμη κάποιους στη Νέα Δημοκρατία». Αμέσως «τσίμπησαν» οι διάφοροι «χάνοι» της δημοσιογραφίας, τόσο από μεριάς ΣΥΡΙΖΑ όσο και από πλευράς ΝΔ, προκειμένου να δείξουν τον εκνευρισμό τους. Δύο μόνο παραδείγματα.
Το πρώτο αφορά τον έχοντα σοβαρό πρόβλημα άρθρωσης λόγου  Γιαννάκη «εεε…» Μπασκάκη, ο οποίος χαρακτήρισε ως «πρόβλημα» τα λεγόμενα του Παπαγγελόπουλου, καθώς θεωρεί ότι «αναπαρήγαγε την υπερασπιστική γραμμή της Χρυσής Αυγής, δικαιώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τους επικριτές του». Άντε για μαθήματα ορθοφωνίας τώρα, Γιαννάκη…
Το δεύτερο παράδειγμα αφορά τον γνωστό νεοδημοκράτη δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαθανασίου ο οποίος με ένα, επιεικώς γελοίο, σχόλιο επί του θέματος και με μια ακόμη πιο γελοία (και άθλια) επιχειρηματολογία περί δήθεν συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (δεν κοιτάει καλύτερα πόσα νομοσχέδια ψηφίσαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μαζί βεβαίως με το τρίτο Μνημόνιο στις 14 Αυγούστου 2015;) προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ας πάει τώρα κι αυτός μαζί με τον άλλον Μπάμπη (αυτόν της «παράγκας» του Σαμαρά) και τον «Παναθηναϊκάκια» να δούνε από κοινού πως καταρρέει η σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Και εδώ βρίσκεται η όλη αλήθεια. Ότι δηλαδή, τα όσα είπε ο Παπαγγελόπουλος δεν είναι τίποτα άλλο απ’ αυτά που λέει ουσιαστικά όλος ο κόσμος: πως ο Σαμαράς έστησε μια απίστευτη σκευωρία το 2013 εναντίον ενός Έντιμου και Νόμιμου Πολιτικού Κινήματος. Και όταν αυτό (ξανα)βγαίνει στην επιφάνεια, λογικό είναι να ενοχλεί όλους εκείνους που τρέφονται από το μίσος τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
«Περαστικά» και κρατήστε το… κουράγιο σας για την ετυμηγορία της Δίκης. Θα σας χρειαστεί οπωσδήποτε…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ