Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Γ. Λαγός: Καμία συμπόνια από την βουλή για την δολοφονία του Κ. Κατσίφα από αλβανούς κατσαπλιάδες - ΒΙΝΤΕΟ

       

Πέρασαν 24 ώρες και η βουλή δεν έχει πάρει ακόμα θέση για την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα - Η Χρυσή Αυγή αποχώρησε από την συζήτηση του νομοσχεδίου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός αυτό.

Με αφορμή την στυγερή δολοφονία του Έλληνα πατριώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα στα εδάφη της Βορείου Ηπείρου από το καθεστώς του Έντι Ράμα, ο βουλευτής Β’ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός στηλίτευσε την ανύπαρκτη αντίδραση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία απέδειξε ακόμη μια φορά το μίσος της για τον Ελληνισμό.
Ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής, όπου οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους στα βουνά της Βορείου Ηπείρου για την ελευθερία μας, οι Αλβανοί εκτέλεσαν Έλληνα πολίτη. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας σε επίσημη δήλωσή του τον χαρακτήρισε «τρελό»! Απέναντι σε όλες αυτές τις προκλήσεις, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που ανέφεραν ήταν ότι δεν έγινε καμία υποστολή Ελληνικής Σημαίας.
Απέναντι στον χειμαρρώδη λόγο του Συναγωνιστή, η προεδρεύουσα της επιτροπής προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να του στερήσει τον λόγο, αποδεικνύοντας την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να συγκαλύψει αυτό το τραγικό γεγονός για τον Ελληνισμό. Ο Συναγωνιστής δήλωσε ότι Έλληνας πολίτης δολοφονήθηκε και η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδιαφορεί επιδεικτικά, αρνούμενη να εκτελέσει την βασική της αποστολή, την προστασία δηλαδή των απανταχού Ελλήνων!
«Είναι ντροπή για το ελληνικό κράτος, είναι ντροπή για την ελληνική κυβέρνηση μετά από τόσες ώρες να μην κάνει τίποτα. Όσο αφορά το διάβημα στον αλβανό πρέσβη το σωστό θα ήταν μαζί με το διάβημα να του ανακοινώνεται ότι πρέπει να αναχωρήσει από την χώρα έως ότου η κυβέρνηση ορίσει κλιμάκιο πραγματογνωμόνων οι οποίοι θα πάνε στον τόπο της δολοφονίας και θα εξετάσουν τι έχει συμβεί» τόνισε μεταξύ άλλων ο συναγωνιστής.