Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Έτσι να βλέπουμε "αντιρατσισμό" και "αντιφασισμό" παντού, στα γήπεδα, στις τηλεοράσεις στην καθημερινότητα μας. Δολοφονείται Έλληνας; Φταίει γιατί είναι Έλληνας! Σηκώνεται πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αλβανία που γράφει "Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος" να χειροκροτήσουμε τα παιδιά γιατί φταίει ο ελληνικός εθνικισμός γι΄ αυτό και όλοι εμείς...
Σε ληστεύουνε, σε ξυλοκοπούνε λαθρομετανάστες; Φοβάσαι να κυκλοφορήσεις μόνη σου μην τυχόν και πέσεις θύμα βιασμού από ξένους; Τα θέλετε, γιατί είστε Έλληνες! Αυτή είναι η λογική σήμερα, επιτρέπεται να σε δολοφονήσουν, να σε βιάσουν, να σε ξυλοκοπήσουν, να σε ληστέψουν ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! Ξυπνήστε πριν να είναι αργά, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, μην επιτρέψετε άλλους μάρτυρες να μην ξαναχυθεί σταγόνα αίματος ελληνικού. Χρυσή Αυγή μόνο για να ξεβρωμίσει ο τόπος από την χολέρα ενός δήθεν αντιρατσισμού. Ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων!
Σταύρος Σ.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Μοτοπορεία Χρυσής Αυγής για τον Γ. Φουντούλη και τον Μ. Καπελώνη - Φωτογραφίες
Σ' αυτόν τον σάπιο κόσμο καταλαβαίνω ότι για μερικούς είναι αδιανόητο να πεθαίνεις για μια Σημαία, για μια Ιδέα. Καταλαβαίνω ότι ο εαυτούλης του καθένα είναι πάνω απ΄ όλα και δεν μπορεί να κατανοήσει σε καμία των περιπτώσεων τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, όπου μέχρι και την τελευταία στιγμή φώναζε "ζήτω η Ελλάδα, ζήτω ο Ελληνισμός". Ποιοι είναι όλοι αυτοί, που κρίνουν την στάση του Κωνσταντίνου; Τι έχουν κάνει όλοι αυτοί όχι για την Πατρίδα, γιατί σε αυτήν είναι ξεκάθαρο ότι δεν πιστεύουν. Τι έχουν προσφέρει όλοι αυτοί στο σύνολο και έχουν το θράσος να κρίνουν την ενέργεια του Κωνσταντίνου; Ένα τίποτα είναι και ένα τίποτα θα παραμείνουν. Ο Κωνσταντίνος έπεσε για μια Ιδέα, για μια πατρίδα Ελληνική, αυτή της Βορείου Ηπείρου. Δεν σκέφτηκε σε καμία των περιπτώσεων τον εαυτό του, σκέφτηκε πως εκείνη την ημέρα η Ελληνική Σημαία πρέπει να κυματίσει στην σκλαβωμένη γη της Β. Ηπείρου. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι αυτό είναι μια πράξη ηρωϊκή και η μνήμη του Κατσίφα θα μείνει αιώνια στο πέρασμα του χρόνου.
Νίκος Π.
Συναγωνιστές στην Αυστραλία τίμησαν το έπος του 1940 και την μνήμη του Γιώργου και του Μάνου - Φωτογραφίες
Αν δεν συνειδητοποίησουμε ως Έλληνες πως ο λόγος της Χρυσής Αυγής και η στήριξη του Κινήματος αυτού είναι η μόνη μας λύση, δεν ξέρω αν αύριο θα υπάρχουμε. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, πριν πολλά χρόνια είχε προειδοποιήσει για το ξεπούλημα της Μακεδονίας κοινοποιώντας στον ελληνικό λαό το έγγραφο του Κοτζιά. Η εφημερίδα Χρυσή Αυγή ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής έχει κάνει άπειρες φορές ερωτήσεις προς τα αρμόδια υπουργεία σχετικά με τα αδέρφια μας στην Βόρειο Ήπεριο. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής έχει δημοσιεύσει για την τουρκοποίηση της Θράκης, βουλευτές του κινήματος έχουν βρεθεί στα πομακοχώρια προσπαθώντας να σταθούν δίπλα στους Έλληνες αδερφούς μας που καθημερινά δίνουν αγώνα με τους τουρκόφρονες. Πραγματικά χρειάζομαι σελίδες ολόκληρες για να περιγράψω πόσες φορές η Χρυσή Αυγή έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για εθνικά θέματα και επιβεβαιώθηκε. Επιτέλους, κουνήστε το κεφάλι σας και στηρίξτε αυτόν τον Αγώνα, τον Εθνικό Αγώνα που δίνουν οι Έλληνες Εθνικιστές, γιατί πραγματικά χωρίς την Χρυσή Αυγή Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει.
Μετά τιμής, Κωνσταντίνα Κ.
Εμετικό πανό αλβανών εναντίον του δολοφονημένου Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και όλων των Ελλήνων