Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία πρέπει να υπάρχει η δημόσια ασφάλεια, η δικαιοσύνη και η λαϊκή βούληση. Χωρίς αυτά τα τρία συστατικά ή με την έλλειψη ενός, μιλάμε για μια σύγχρονη τυραννία. Στην σημερινή Ελλάδα οι κοντόφθαλμοι πολιτικοί έχουν αποσπάσει τις αστυνομικές δυνάμεις από τις γειτονιές και τις έχουν παραχωρήσει στους προνομιούχους βαφτίζοντάς τους "στόχους". 
Τους δικαστές, ιδίως στις ανώτατες βαθμίδες, τους ορίζει έμμεσα η κυβέρνηση μέσω του εκάστοτε υπουργού, καθιστώντας τους πολιτικά εξαρτώμενους και ελεγχόμενους και η λαϊκή βούληση δεν εκφράζεται σε κανέναν τομέα της πολιτικής ζωής, εφόσον δεν τηρούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις, ενώ για πολύ σημαντικά θέματα ο λαός είναι αντίθετος από τις πολιτικές που εφαρμόζονται, όπως στο θέμα των Σκοπίων ή στο λαθρομεταναστευτικό. Στην τυραννία αυτή που ζούμε, η μόνη αληθινή δημοκρατία που υπάρχει είναι αυτή της Χρυσής Αυγής. Όσο κι αν προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα επικρατήσει εναντίον όλων.
Ζ.Π.
Μόνο από Εθνικιστές λέγονται αυτά! Σαλβίνι:«Η Κύπρος είναι υπό κατοχή και η Ε.Ε. προσπαθεί να προσεταιριστεί την Τουρκία»
Πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και θα σας αναφέρω τον λόγο. Σε προσωπική μου συζήτηση με οικεία μου πρόσωπα εξέφρασα την πρόθεσή μου να σας στηρίξω στις επόμενες εκλογές, λόγω των θέσεών σας στα εθνικά θέματα, στην δημόσια ασφάλεια και για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Το παράδοξο είναι ότι και οι τέσσερις συνομιλητές μου παραδέχτηκαν άμεσα ή έμμεσα ότι μόνο η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να επιλύσει αυτούς τους τομείς σε εύλογο χρόνο. Κατόπιν τούτου άρχισε ο καθένας με δικά του λόγια να πιπιλούν τις καραμέλες που σερβίρουν τα ΜΜΕ. Βία, φασισμός, συμμορία, μπράβοι, δράκοι και... αστρόπλοια! Η απάντηση μου ήταν πολύ απλή: «Εγώ συγχωροχάρτι δεν ξαναδίνω σε κανέναν που χρεωκόπησε, ξεπούλησε και παρέδωσε την Ελλάδα στις ορέξεις των τοκογλύφων, των λαθρομεταναστών και των ΜΚΟ». Δεν είναι αποδεκτό να καθόμαστε να μας κουνούν το δάκτυλο οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί και οι Τούρκοι. Η Ελλάδα δεν επέζησε τόσες χιλιάδες χρόνια σκύβοντας το κεφάλι. Καλή δύναμη!
Δ.Τ.
Τσίπρας σε Ζάεφ: Μην ανησυχείς για τον Κοτζιά, υποχρέωσή μου να ολοκληρώσω την προδοσία της Μακεδονίας!
Παραιτήθηκε ο Κοτζιάς και θα βάλουμε την γάτα μας να κλαίει. Ο πιο αντιπαθής και προσκυνημένος ΥΠΕΞ που πέρασε ποτέ. Οι μόνοι που στεναχωρήθηκαν για την παραίτησή του είναι τα φιλαράκια του Τόσκας και Καπάκης, που στην "βάρδια" τους κάηκαν εκατό άνθρωποι και οι σκοπιανοί, οι αλβανοί και οι τούρκοι που πανηγύριζαν κάθε φορά που πήγαινε να "διαπραγματευτεί". Στον αγύριστο και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην στεριώσει κανείς προδότης σε αυτή την καρέκλα.
Λουκία Μ.
Τα αποτελέσματα των “ανοιχτών συνόρων”: Αφγανός τζιχαντιστής συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη!