Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Κλαίγεται ο Μητσοτάκης, επειδή λέει τον παρομοίωσαν με τον Μουσολίνι. Πειθαρχικό λένε θα περάσει ο δημοσιογράφος από την ΕΣΗΕΑ και κάπου εκεί θυμάται και ο Πολάκης πως είναι υπουργός και κάτι πρέπει να πει και παίρνει θέση για την ελευθερία (;) του Τύπου, ξεχνώντας φυσικά τις χιλιάδες ελλείψεις στην υγεία, που ακόμη περιμένουμε να πάρει θέση...
Ρε σούργελα, φασίστες μας ανεβάζετε ναζιστές μας κατεβάζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, βήμα δεν μας δίνετε να μιλήσουμε ως τρίτο πολιτικό κόμμα και όταν ο Αρχηγός μας δίνει συνέντευξη Τύπου με την έγκριση των αρμόδιων δημοσιογραφικών συνδικαλιστικών οργάνων αποφασίζετε να κάνετε στάση εργασίας για να μην δει ο κόσμος τις θέσεις μας και μιλάτε εσείς για κατευθυνόμενα ΜΜΕ και κατευθυνόμενη ΕΡΤ που την πληρώνουν όλοι; Ξεφτίλες ντροπή σας που κλαίγεστε στα τηλεπαράθυρα.
Σάββας
Πού πηγαίνουν τα χρήματα των σιωνιστών για ανάσχεση της ανόδου της Χρυσής Αυγής;
Απορώ πόση κοπτοραπτική παίζει στις δημοσκοπήσεις και όλες βγάζουν ακόμα τρίτη πολιτική δύναμη την Χρυσή Αυγή. Τα δύο μεγάλα (ας γελάσω) κόμματα είναι ανεπιθυμήτα στην μισή Ελλάδα και αυτοί μας δείχνουν δημοσκοπήσεις με τρίτη την Χρυσή Αυγή, πολλές φορές μάλιστα η βλακεία χτυπάει κόκκινο και τρίτο κόμμα εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ. Εγώ να προτείνω κάτι, έτσι για την διευκόλυνσή σας, μην ρωτάτε καν για την Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις, ίσως τότε σας βγούνε έτσι όπως ακριβώς τις θέλετε σαν όνειρο απατηλό!
Βίκυ, Πειραιάς
Ελλάδα γκέτο λαθρομεταναστών: Ετοιμάζουν μαζική μεταφορά «προσφύγων» από τα νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα
Για την κοπέλα στο Αγρίνιο που τραυματίστηκε από το παρακράτος και νοσηλεύεται κανείς δεν θα μιλήσει, κανείς δεν θα κάνει πορείες και κανείς δεν θα μιλήσει για το ποινικό μητρώο της αριστεράς. Που δεν χρειάζεται να συλλάβουν κάποιον μπαχαλάκια αναρχικό, αρκεί να δούμε την ευθύνη πίσω από αυτήν την ενέργεια, ποιος με τις ομιλίες του παρακινεί επεισόδια. Και όμως, κανείς δεν θα μιλήσει για τον ηθικό αυτουργό που κάθεται στην θέση του πρωθυπουργού. Αν το έχετε καταλάβει, αυτή την στιγμή η ελληνική κοινωνία είναι διχασμένη από την πολιτική του Σύριζα και των ΑΝΕΛ. Μην μας κουνάνε λοιπόν το δάχτυλο οι υποκινητές ενός νέου εμφυλίου.
Κ.Σ.
Καμπανάκι από το “Έθνος”: Ξεκάθαρη τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Kapa Research