Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Καμία σύλληψη αναρχοκομμουνιστή για τον σοβαρό τραυματισμό της 19χρονης στο Αγρίνιο

Η νεαρή κοπέλα θα χρειαστεί χειρουργεία και πλαστικές για την αποκατάσταση του προσώπου της - Ένοχη σιωπή από τα ΜΜΕ για την κατάσταση υγείας της 19χρονης - Προστατεύουν τους παρολίγο δολοφόνους αναρχοκομμουνιστές - Καμμία σύλληψη από την Αστυνομία

Σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων διακομίσθηκε η 19χρονη που χτυπήθηκε στο πρόσωπο από φωτοβολίδα αναρχοκομμουνιστών χθες το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Η 19χρονη ήταν αμέτοχη και να κάθονταν σε παγκάκι της πλατείας, όταν χτυπήθηκε άσχημα στο πρόσωπο από φωτοβολίδα ναυτικού τύπου που πέταξαν οι αναρχοκομμουνιστές. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί σε νοσοκομείο με γναθοχειρουργό.
Συγκεκριμένα, στα ΤΕΠ του Αγρινίου χρειάστηκε η συμβολή χειρούργου, παθολόγου και οδοντιάτρου (αφού η νεαρή έχει τραυματιστεί σοβαρά σε όλο το ρινικό σύστημα και έχει χάσει τα δόντια της) και στη συνέχεια θα χρειαστεί η επέμβαση γναθοχειρουργού και πιθανά και πλαστικού χειρουργού για την αποκατάστασή της.
Παράλληλα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ, σε έξι συλλήψεις και 25 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στην πόλη.
Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου μόνο για τα επεισόδια. Κανένας όμως δεν κατηγορείται ούτε έχει συλληφθεί για τον βαρύτατο τραυματισμό της νεαρής κοπέλας.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, για τον τραυματισμό της 19χρονης πρόκειται να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος αγνώστων ατόμων για επικίνδυνη σωματική βλάβη!
Παρά τον σοβαρότατο τραυματισμό της κοπέλας τα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος και προστατεύουν τους παραλίγο δολοφόνους της αναρχοκομμουνιστές ενώ η αστυνομία περιορίστηκε σε συλλήψεις επεισόδια και δικογραφίες για αγνώστους!  
Διαβάστε επίσης: Αναρχοκομμουνιστές τραυμάτισαν στο Αγρίνιο 19χρονη με ναυτική φωτοβολίδα: Νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα του κρανίου