Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Στο ναδίρ έφεραν τις Ελληνορωσικές σχέσεις οι Σύριζα - Ανέλ: Με απελάσεις Ελλήνων διπλωματών απάντησε ο Πούτιν

Η επικίνδυνη και αμερικανόδουλη πολιτική Τσίπρα και Καμμένου έχει διαλύσει πλήρως τις ελληνορωσικές σχέσεις, όπως αποδεικνύεται και από την σημερινή αντίδραση του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σε απάντηση των απελάσεων των Ρώσων διπλωματών για δήθεν ανάμιξή τους στο Μακεδονικό ο Σεργκέι Λαβρόβ μετά την ακύρωση της επίσκεψής του στην Αθήνα, κάλεσε σήμερα τον Έλληνα πρέσβη στην Μόσχα, Ανδρέα Φρυγανά για να του ανακοινώσει τα ρωσικά αντίποινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε στον Έλληνα πρέσβη τα αντίποινα της Μόσχας, τα οποία είναι η απέλαση του εμπορικού ακολούθου της Ελλάδας και του υπευθύνου επικοινωνιών, ενώ απαγορεύτηκε και η είσοδος στη Ρωσία στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κοτζιά, Γιώργου Σακελλαρίου.
Είναι σαφές ότι οι διαχρονικές φιλικές σχέσεις με την παραδοσιακή μας σύμμαχο και Ομόδοξη Ρωσία βρίσκονται σε μια άνευ προηγουμένου κρίση και ακέραια ευθύνη για αυτό έχουν Τσίπρας και Καμμένος που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο των ΗΠΑ.
Να σημειωθεί πως το ελληνικό Υπ. Εξ. μέσω κύκλων απάντησε ανεπίσημα ότι η κίνηση της Ρωσσίας ήταν "ασύμμετρη", επειδή η απέλαση των Ρώσων διπλωμάτων έγινε με αποδείξεις (!), ενώ τα Ρωσικά αντίποινα ήταν αδικαιολόγητα.
Καμιά απόδειξη δεν προσκόμισαν ο Κοτζιάς και οι υπάλληλοί του για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών. Το μόνο που κάνουν είναι να ακολουθούν πιστά την αμερικανική πολιτική και αυτό αποδεικνύεται από μόνο του!