Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Τα “λιοντάρια” του Μαξίμου οδηγούν την Θράκη στο στόμα του λύκου

Άρθρο από την εφημερίδα "Εμπρός"
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τις ανυπόστατες – όσο και κωμικές – καταγγελίες της κυβέρνησης περί δράσεως δήθεν πρακτόρων της Μόσχας στην χώρα μας. Υπενθυμίζουμε ότι το σενάριο Κοτζιά, περιελάμβανε κακούς Ρώσους διπλωμάτες, οι οποίοι επιχείρησαν να αναμιχθούν στις εσωτερικές μας υποθέσεις αλλά και να χρηματοδοτήσουν τα παλλαϊκά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Η «ηρωική» μας κυβέρνηση τελικώς, απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες ενώ δεν μάθαμε ποτέ τίποτα περισσότερο για την υπόθεση που απασχόλησε για κάποιες ημέρες τα ΜΜΕ. Μάθαμε όμως, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι… λιοντάρια (εξ Αμερικής βρυχώμενα) και όχι «κότες».
Τονίσαμε από την πρώτη στιγμή, ότι όλο αυτό το παραμύθι είχε ως εμφανή στόχο την υποβάθμιση των συλλαλητηρίων που δημιούργησαν τεράστιο πολιτικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, τα ποσοστά του οποίου κατρακυλούν στην Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο. Οι επισκέψεις στελεχών της αριστεράς ανά την Ελλάδα, συνοδεύονται με έντονες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και οι πρώην «αγανακτισμένοι» που θα άλλαζαν την Ελλάδα και την Ευρώπη, δεν μπορούν να σταθούν σε χλωρό κλαρί. Μετά και τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, δεν μπορούν να σταθούν ούτε και στα αποκαΐδια τους…
ΕΚΤΟΥΡΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΨΗΦΟΥΣ
Επιστρέφοντας στην «διπλωματία της κότας», μια είδηση από την Θράκη μας, ήρθε να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς μας. Σχεδόν παράλληλα με την επίσκεψη του ανθέλληνα «γκρίζου λύκου» Μουσταφά Ντεστιτζί στην περιοχή, είχαμε και την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να «συνταξιοδοτήσει» τους διορισμένους από το ελληνικό κράτος μουφτήδες, αφού έτσι ανοίγει ο δρόμος για διοριστούν κάποιοι που να είναι της αρεσκείας της Άγκυρας.
Η είδηση μπορεί να πέρασε στα «ψιλά» στην Ελλάδα, όμως έγινε πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ και αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι για την Τουρκία, ο έλεγχος των μουφτήδων. Γιατί μέσω αυτών και του διαβόητου προξενείου της Κομοτηνής, θέλει να θέσει υπό τον έλεγχό της ολόκληρη την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη. Εάν δε, τεθεί σε εφαρμογή το σύστημα της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές του 2019, τότε η Άγκυρα θα έχει κάνει – όχι απλά ένα βήμα – αλλά ένα άλμα προς την δημιουργία ενός άτυπου «κράτους» εν κράτει.
Και όλα αυτά για μια χούφτα ψήφους ή την παραμονή στην εξουσία για λίγους μήνες παραπάνω… Τα «λιοντάρια» του Μαξίμου αφού πρώτα κατέστρεψαν τις ελληνορωσικές σχέσεις για χατίρι των ΗΠΑ, αφού πρόδωσαν την Μακεδονία μας, προχωρούν και στον αφελληνισμό της Θράκης, στρώνοντας το χαλί στον Σουλτάνο της καρδιάς τους.
Όποιος δεν μπορεί να δει που οδηγούν οι συνεχείς υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, θα το διαπιστώσει στο μέλλον. Καμία Αμερική και καμία Ρωσία δεν θα μας σώσει από την τουρκική απειλή. Και τα «λιοντάρια» του Μαξίμου μας οδηγούν κατευθείαν στο στόμα του λύκου…
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ