Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Με θρήνους και προσευχές δεν θα σώσουμε την Πατρίδα


Εάν η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ανέδειξε περίτρανα το μίσος μιας κυβέρνησης κομμουνιστών κρετίνων και των ελεεινών ψευτοπατριωτών συνεργών και συνοδοιπόρων τους για την Ελληνική Πατρίδα τότε το έγκλημα της ανατολικής Αττικής κατέδειξε κατά τρόπο δραματικό το αντίστοιχο μίσος τους για τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος και υφίσταται σήμερα τις οδυνηρές συνέπειες της εμπιστοσύνης που επέδειξε στους δήθεν «κοινωνικούς αγωνιστές» της αριστεράς.
«Πραγματικά αναζήτησα επίμονα λάθη στις ενέργειές μας κατά τις δύσκολες ώρες της τραγωδίας και δεν βρήκα καμία», δήλωνε μετά κομπασμού ο πρώην πλέον υπουργός Προστασίας του Πολίτη στους δημοσιογράφους, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά το κρατικό έγκλημα της ανατολικής Αττικής που οδήγησε στην εκατόμβη νεκρών. Σε ακόμη πιο προκλητικό ύφος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Πολάκης δήλωσε τα εξής: «αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων θολώνει την εικόνα»! Οι ανωτέρω δηλώσεις αρκούν για να πιστοποιήσουν το πραγματικό, στυγνό και απάνθρωπο πρόσωπο της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ η χώρα, μια κυβέρνηση την οποία τα ίδια τα στελέχη της και οι υποστηρικτές της χαρακτήριζαν ούτε λίγο ούτε πολύ ως «κυβέρνηση του βουνού» (θυμηθείτε το μπολσεβίκικο σόου κατά την ορκωμοσία της Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και τα κάδρα του σφαγέα Βελουχιώτη στα γραφεία υπουργών).
Η αριστερά της «κοινωνικής δικαιοσύνης» υποβάλλει τους Έλληνες στο διαρκές μαρτύριο των Μνημονίων, για το οποίο μέχρι το 2015 κατηγορούσε το παλαιό πολιτικό κατεστημένο. Η αριστερά της «κοινωνικής δικαιοσύνης» αφήνει τους συμπατριώτες μας να πνιγούν στη Μάνδρα Αττικής κατά τον ίδιο σχεδόν τρόπο που τους άφησε να καούν στην ανατολική Αττική. Αναρωτηθείτε μονάχα πόσες συγνώμες θα είχαν ζητήσει εάν στη θέση των συμπατριωτών μας και στις δύο περιπτώσεις βρίσκονταν οι λεγόμενοι «πρόσφυγες και μετανάστες». Αυτή είναι η αριστερά των «κοινωνικών αγώνων» και δυστυχώς ο Ελληνικός Λαός έμελλε να το διαπιστώσει με τον τραγικό αυτό τρόπο. Όπως πολλάκις κατά το παρελθόν, από το 1974 και μέχρι σήμερα, έτσι και τώρα η αριστερά επιχειρεί να διασωθεί πολιτικά με τα ψεύδη. Ψεύδη τα οποία εξαπολύονται με βομβαρδιστικό ρυθμό από τους μηχανισμούς της για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της πρακτικής η αθλιότητα της είδησης περί σύλληψης «χρυσαυγιτών πλιατσικολόγων στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές». Μια είδηση η οποία δημοσιεύτηκε σε κατάπτυστο βρετανικό μέσο (προφανώς κατά παραγγελία) και αναπαράχθηκε άμεσα από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και κατόπιν από όλους τους εργολάβους της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Είδατε ποτέ τα τεκμήρια που αποδεικνύουν όσα οι εχθροί του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών υποστηρίζουν;
Όχι βέβαια και δεν τα είδατε διότι απλούστατα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Εάν υπήρχαν να είστε σίγουροι οτι τα πρόσωπα των «χρυσαυγιτών» και τα ονόματά τους θα έπαιζαν ως πρώτη είδηση στα δελτία ειδήσεων και πρωτοσέλιδα στις ρυπαροφυλλάδες. Είδατε μήπως τα «έγκυρα και αντικειμενικά» μέσα ενημέρωσης να προβάλλουν τον Αρχηγό, βουλευτές ή στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προκειμένου να απαντήσουν στην βαριά κατηγορία του πλιάτσικου; Όχι βέβαια, διότι σκοπός δεν είναι η αναζήτηση της αλήθειας αλλά η επιβολή του χυδαιότερου ψεύδους. Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα είναι η αριστερά.
Μην τρέφετε συνεπώς την παραμικρή ψευδαίσθηση ή αυταπάτη: απέναντί μας εμείς οι Εθνικιστές δεν έχουμε ένα Καθεστώς επαγγελματιών του ψεύδους μόνον αλλά πολύ περισσότερο μια συμμορία πλιατσικολόγων και δολοφόνων του ίδιου μας του Λαού. Διότι η καθημερινή πραγματικότης το αποδεικνύει πως η αριστερά λεηλατεί, καταστρέφει, σκορπά το θάνατο. Ακριβώς όπως έπραξαν οι πολιτικοί της πρόγονοι 80 χρόνια πριν.
Η Χρυσή Αυγή δεν έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει την κυβέρνηση των δολοφόνων στα τηλεπαράθυρα. Όχι βεβαίως από επιλογή της. Ο συνασπισμός των κομμάτων του διεφθαρμένου Καθεστώτος έχει επιβάλλει δια ροπάλου αυτή τη συνθήκη. Όλα τα κόμματα και όλα τα μέσα ενημέρωσης μαζί κατά της Χρυσής Αυγής. Μα η Χρυσή Αυγή από την άλλη, κυριαρχεί εκεί όπου οι στρατευμένοι δημοσιορουφιάνοι και οι πολιτικάντηδες εντολείς τους δεν τολμούν να εμφανιστούν: στην πρωτοπορία του Αγώνα για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συμπατριώτες μας. Καθώς λοιπόν το Καθεστώς αδυνατεί να μας απαγορεύσει να βρισκόμαστε στο πλευρό των Ελλήνων, πασχίζει να εξαπολύσει αισχρά ψεύδη προκειμένου να πλήξει τον αληθή χαρακτήρα του Πολιτικού μας Οργανισμού. Μάταια!
Τους συμπατριώτες μας στη Μάνδρα και στην ανατολική Αττική δεν τους οδήγησαν στον θάνατο οι «ακροδεξιοί, οι τραμπούκοι, οι ταγματασφαλίτες» και ούτω καθ’ εξής. Ήσαν οι «δημοκράτες του Σοβιέτ» εκείνοι οι οποίοι το έπραξαν. Την Μακεδονία δεν την ξεπουλούν οι «φασίστες», οι οποίοι μάλιστα πρωτοστατούν και στα ανά την χώρα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας. Είναι οι «δημοκράτες των Σοβιέτ» εκείνοι οι οποίοι το πράττουν. Την μνημονιακή λιτότητα διαρκείας με ορίζοντα μέχρι το 2060, την κατακρεούργηση των συντάξεων, την ισοπέδωση του κράτους πρόνοιας και των δομών υγείας δεν την σχεδίασαν και εφάρμοσαν οι «νεοναζί». Είναι οι «δημοκράτες των Σοβιέτ» εκείνοι που το πράττουν και μάλιστα επαίρονται επ’ αυτού, όπως ακριβώς επαίρονταν μετά τις τραγωδίες σε Μάνδρα και ανατολική Αττική για τα πεπραγμένα τους…
Κανέναν ηθικό φραγμό δεν γνωρίζει η δίψα της αριστεράς για προκλητικά προνόμια και εξουσία. Κι αυτή την ακόρεστη δίψα της σταλινικής επικυριαρχίας της αριστεράς την καλλιέργησε η επί δεκαετίες ψοφοδεής στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία και συνοψίζεται επί της ουσίας στο κατάπτυστο «η Νέα Δημοκρατία τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς».
Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται ποτέ να φτύσει στους τάφους εκείνων που θυσίασαν τη ζωή τους πολεμώντας και συντρίβοντας το τέρας του κομμουνισμού. Κατ’ αντιστοιχία στους καιρούς μας, είναι αδιανόητο για το Κίνημά μας να μην προστρέξει και συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο σε εκείνους που υφίστανται καθ’ οιονδήποτε τρόπο την απάνθρωπη μεταχείριση του σύγχρονου κομμουνιστικού Καθεστώτος. Συνειδητά ως εκ τούτου στεκόμαστε στο πλευρό των μη προνομιούχων Ελλήνων και με ζήλο αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να γκρεμίσουμε το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης όχι για να βελτιώσουμε απλώς τις συνθήκες της ζωής μας, αλλά για ένα λόγο σαφώς πιο σημαντικό: για να επιτύχουμε την επιβίωση της αγαπημένης μας Πατρίδος και του Λαού μας.
Ούτε με θρήνους, ούτε με προσευχές θα σώσουμε την Πατρίδα. Αγώνας και μόνον Αγώνας με τη Χρυσή Αυγή για να πέσει η Χούντα των δολοφόνων, για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των δεινών και ν’ ανασάνει ξανά ελεύθερα ο Λαός μας σε ένα Κράτος αυθεντικά ελληνικό και κοινωνικά δίκαιο.
Ευάγγελος Καρακώστας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-thrhnous-kai-proseuches-den-tha-swsoume-thn-patrida#ixzz5NketcI9h