Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Χ. Παππάς προς συριζαίους: Εμπρηστής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ - Είστε ελλεινοί ψεύτες και θα πληρώσετε! BINTEO

   
 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις.
Αρχικά, ο Συναγωνιστής Παππάς αναφέρθηκε στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι αποκαλύπτοντας τις αβλεψίες, τις παραλείψεις και τις ευθύνες της κυβέρνησης.
Ο Πρωθυπουργός για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε ανίκανος να προστατεύσει την ζωή και την περιουσία του ελληνικού Λαού, ενώ δεν μπορεί να διαχειριστεί τις διάφορες κρίσεις που μαστίζουν την Χώρα μας. Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, αλλά δεν είπε ούτε μια συγγνώμη για τους νεκρούς, τους τραυματίες, τους δεκάδες αγνοούμενους και τις ανυπολόγιστες καταστροφές σε περιουσίες και στο φυσικό περιβάλλον.
Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε ακόμα στους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς που συνεχίζουν να είναι όμηροι στις τουρκικές φυλακές, τρανή απόδειξη ότι η κυβέρνηση της «Πρώτη φορά Αριστερά» δεν μπορεί να διαχειριστεί καμία κρίση.
Κανένας από τους κυβερνητικούς δεν παραιτήθηκε αλλά αντίθετα συνεχίζουν με τα ψεύδη να εκμεταλλεύονται ακόμα και τις απανθρακωμένες σωρούς των αθώων θυμάτων στήνοντας επικοινωνιακά σόου. Εμπρηστής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!
Όποιος Έλληνας πολίτης παρακολούθησε την συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Τζανακόπουλου με τον Τόσκα κατάλαβε την μέγιστη αποποίηση ευθύνης της κυβέρνησης, κάτι που ξεχείλισε πλέον την λαϊκή οργή και αγανάκτηση.
Την ίδια ώρα η ΝΔ αποδείχτηκε ως το πολιτικό δεκανίκι της Αριστεράς με την έμμεση στήριξή της στον Τσίπρα, αφού ο κ. Μητσοτάκης «ξύπνησε» μία εβδομάδα μετά την τραγωδία, προσπαθώντας υποκριτικά να εκμεταλλευτεί το κλίμα για μικροπολιτικούς σκοπούς, για ψηφαλάκια δηλαδή.
Στην Βουλή πλέον υπάρχουν δύο πολιτικά κόμματα. Από την μία πλευρά το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και από την άλλη πλευρά η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που προέρχεται από τον ελληνικό Λαό και αγωνίζεται για τον ελληνικό Λαό. Γι’ αυτόν τον λόγο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα διαδίδει πρωτοφανή ψέματα και λάσπη εναντίον της Χρυσής Αυγής, την στιγμή που οι Έλληνες Εθνικιστές βρέθηκαν άμεσα στην μάχη της φωτιάς και στο πλευρό των κατοίκων από την πρώτη κιόλας ώρα στην Δυτική και Ανατολική Αττική.
Καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του Συναγωνιστή σε ρόλο προβοκάτορα και Συριζαίου εμπρηστή ο βουλευτής Ιωαννίνων, Στέφος διέκοπτε τον Συναγωνιστή και σ’ ένα κρεσέντο ψεύδους και λάσπης επανέλαβε τα ψεύδη που διαδίδει το διαδίκτυο και διάφορες στρατευμένες εφημερίδες στον αγώνα εναντίον του ελληνικού Εθνικισμού περί σύλληψης Χρυσαυγιτών για πλιάτσικο στα καμμένα. Έλαβε όμως τις πρέπουσες απαντήσεις από τον Συναγωνιστή και λούφαξε ως δασκαλίστικη γαλή.