Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Παρακολούθησα σήμερα τον Τσίπρα στην ομιλία που έκανε στο Λαύριο και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Παιδιά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. "Κλασσική περίπτωση βλάβης" που έλεγε και ο αείμνηστος Κώστας Τσάκωνας. Μας υποτιμούν τόσο πολύ που θεωρούν ότι είμαστε αστοιχείωτοι και δεν γνωρίζουμε την Ελληνική γλώσσα. Μιλάνε για ευθύνες και ανάληψη αυτών χωρίς να τιμωρηθεί κανείς. Μας λένε ότι όλα πήγαν τέλεια και καρατόμησαν Υπουργό, Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστικής.
Μιλάνε για πελατειακό κράτος σχετικά με τα αυθαίρετα τα οποία θα γκρεμίσουν και η δική τους κυβέρνηση έφερε νόμο που νομιμοποιούσε τα αυθαίρετα το 2015! Μιλάνε για αδικοχαμένα θύματα, οι οποίοι θα φροντίσουν να μην ξεχαστούν ποτέ και νούμερο ένα θέμα στην ατζέντα της κυβέρνησης σχετικά με τους 91 θανάτους στο Μάτι είναι τα αυθαίρετα και όχι η αναλγησία και η ανικανότητά τους να διαχειριστούν την κρίση και να εκκενώσουν έγκαιρα τον οικισμό. Απαράδεκτος ο Τσίπρας, απαράδεκτα τα κομματόσκυλά του, ακόμα πιο απαράδεκτοι οι ψηφοφόροι του. Θα μας βρουν όλοι αυτοί μπροστά τους θέλουν δεν θέλουν. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και απέναντι τους.
Νίκος Λ.
Απίστευτη δήλωση Συριζαίου βουλευτή για την φονική τραγωδία στο Μάτι: «Τι να πρωτοκάνουμε σε 3,5 χρόνια»!
Διαλυμένο κράτος η Ελλάδα σε όλους τους τομείς. Παντού "άκαπνοι" επικεφαλής και ο έντιμος και ο εργατικός πάντα υπό δίωξη, γιατί τους χαλάει την πιάτσα. Να περνάνε οι μέρες να μπαίνει ο μισθουλάκος και όλα καλά όλα ανθηρά, Έτσι γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές δημοσίων υπαλλήλων, έτσι χρεωκόπησαν οι επόμενες γενιές και γενιές. Το κομματικό κράτος καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του και κάνει "παράγοντες" όλους τους άχρηστους. Δυστυχώς όταν έρχεται η ώρα της μάχης, είτε αφορά μια φυσική καταστροφή είτε μιας οποιαδήποτε κρίσης, οι ανίκανοι και οι τεμπέληδες αδυνατούν να βάλουν τα χέρια τους στην φωτιά και να δώσουν λύσεις στους πολίτες παρ' όλο που μπορεί να πληρώνονται γι΄αυτό. Καμμία ανοχή στους ανίκανους καμμία ανεκτικότητα στους τεμπέληδες. Οι Έλληνες αξίζουμε κάτι καλύτερο και θα το διεκδικήσουμε με την Χρυσή Αυγή. Σε όποιον δεν αρέσει η επιλογή μας, ξύδι...
Μιχάλης Τ.
Οι αμερικανόδουλοι Σύριζα - Ανέλ προκαλούν την Ρωσσία για να βγάλει ταξιδιωτική οδηγία
Η κατάσταση στην περιοχή του Φιλοπάππου έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η πιο τουριστική περιοχή της Αθήνας και είναι στο έλεος των λαθρομεταναστών εγκληματιών. Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι υπάρχουν παντού αστυνομικοί και δημοτικοί υπάλληλοι. Δυστυχώς όμως αρκετοί έχουν ξεχάσει τον χαρακτήρα της εργασίας τους που είναι λειτούργημα και έχουν γίνει δημόσιοι υπάλληλοι. Αραλίκι στις μηχανές, κουβεντούλα, τσιγαράκι και φραπεδάκι. Δίπλα να σε σφάζουν οι αλλοδαποί και να μην τρέχει κάστανο. Αν τύχει και αντιδράσεις και αμυνθείς, θα πας και φυλακή για "ρατσισμό". Έχουν καταντήσει την Ελλάδα αποχέτευση, ότι κατακάθι υπάρχει στην υφήλιο έρχεται εδώ για να κάνει καριέρα στην παραβατικότητα και το έγκλημα. Δεν πάει άλλο. Ελπίζω να δημοσιευθεί αυτή μου η επιστολή μπας και την διαβάσει κανένα ρεμάλι από αυτούς που κυβερνάνε εδώ και δεκαετίες για να καταλάβουν ότι δεν μας έκανε η Χρυσή Αυγή ρατσιστές, -αλλά η ανομία και η ασυδοσία που επικρατεί. Στις επόμενες εκλογές Χρυσή Αυγή δαγκωτό και με απόλυτη ευχαρίστηση.
Νεκτάριος Π.
Τσίπρα να είσαι σίγουρος ότι τίποτα και κανένας σας δεν θα ξεχαστεί!