Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μεγάλη νίκη του Εθνικού Στρατού στον Γράμμο - Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή έδωσε και φέτος βροντερό παρόν στην 69η επετειακή Εκδήλωση Εθνικής Μνήμης, για την Νίκη του Ελληνικού Στρατού έναντι των ξενόδουλων κομμουνιστών στον Γράμμο, όπου χύθηκαν ποταμοί αίματος για να σωθεί η πατρίδα μας από τους απάτριδες μπολσεβίκους.
Καμία πολιτική δύναμη του υποτιθέμενου συνταγματικού τόξου δεν τίμησε τους Ήρωες πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του Ελληνικού Στρατού. Μόνο η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί με πολλούς Συναγωνιστές, παρουσία στελεχών και βουλευτών το κόμματος.
Μετά την τέλεση της Θείας λειτουργίας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ανδρέα, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών των Αγωνιστών Ηρώων και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο. Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής βουλευτής Χρήστος Παππάς.
Συγκίνηση προκάλεσε για ακόμη μια φορά η ομιλία του Σεβαστού Μητροπολίτη Ανδρέα που αναπτέρωσε το ηθικό των παρισταμένων με τον Πατριωτικό του λόγο. H γιγαντομαχία του Γράμμου είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της Ηπείρου που σημάδεψαν την Ιστορία της Πατρίδος μας.
Η συμμετοχή στην επιμνημόσυνη δέηση και τις εκδηλώσεις αποτελεί προσκύνημα στο βωμό της θυσίας και είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους αξιωματικούς και οπλίτες του Ελληνικού Στρατού, που έδωσαν την ζωή τους για την λευτεριά της πατρίδος μας από την κομμουνιστική λαίλαπα.