Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Ένας νέος 25 ετών έπεσε χθες νεκρός κατά την διάρκεια ληστείας με μαχαίρι από αλλοδαπούς στον λόφο του Φιλοπάππου! Στην πιο τουριστική περιοχή της Αθήνας! Οι αστυνομικοί αραχτοί στις μηχανές τους και ψιλή κουβεντούλα. Εχθές συγκεκριμένα υπήρχαν 2 ομάδες ΔΙΑΣ στην περιοχή. Μπουλούκια με λαθρομετανάστες των 5-6 ατόμων περνούσαν συνέχεια στην συγκεκριμένη περιοχή και ούτε ένας προληπτικός έλεγχος!
Ούτε μια προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων! Είμαστε στο έλεος του Θεού. Μετά από τόσα συμβάντα δεν έχει γίνει τίποτα! Δεν πάει άλλο! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Γιώργος Ζ., Θησεία
“Πολυπολιτισμικά οφέλη”: Γκανέζος και πακιστανός συνελήφθησαν για εμπρησμούς στην Αττική
Έριξαν βιομηχανικό λάδι σε εικόνες στο Βυζαντινό Μουσείο, μουσουλμάνες επισκέπτριες σύμφωνα με τις μαρτυρίες. Ένα μουσείο με τόσους αμύθητους θησαυρούς φυλάσσεται από αδιάφορους οκτάμηνους συμβασιούχους κατώτατης ποιότητας και από ακόμα πιο αδιάφορους δημοσίους υπαλλήλους. Είναι κοινό μυστικό ότι το εποχιακό προσωπικό φυλάει κατά το ήμισυ (ένας φυλάει μέσα στον χώρο και ο άλλος έιναι έξω και "προαυλίζεται"), ενώ οι μόνιμοι υπάλληλοι είναι "αόρατοι". Ελάχιστοι από όλους αυτούς έχουν σχέση με την αρχαιολογία ή την φύλαξη στόχων και κτιριακών εγκαταστάσεων. Με τόσους χιλιάδες άνεργους αρχαιολόγους, φυλάνε τα μουσεία μας ακόμα και αλλοδαποί (και εκτός χωρων Ε.Ε.). Το Υπουργείο Πολιτισμού αδιάφορο και ανύπαρκτο όπως και όλη η κυβέρνηση σε όλα τα μήκη και πλάτη της κοινωνικής ζωής. Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια της χώρας μας. Εύχομαι γρήγορα να σας δοθεί η ευκαιρία να κυβερνήσετε αυτό τον τόπο και οι Έλληνες να δούμε καλύτερες και πιο ανθρώπινες ημέρες.
Ιωάννα
Ύποπτο κρούσμα βανδαλισμού στο Βυζαντινό Μουσείο: Φανατικοί ισλαμιστές κατέστρεψαν τα Χριστιανικά Μνημεία;
Θα το χαλάσω σε μερικούς, αλλά δεν πανηγυρίζω για κανέναν Έλληνα στρατιωτικό που πιάστηκε αιχμάλωτος από τους τούρκους, ούτε και θα γλεντήσω στις φιέστες των συριζαίων και της "διπλωματίας" του κάθε ανθέλληνα Κοτζιά. Ο Ελληνικός στρατός δεν παραδίνεται ποτέ, αλλιώς δεν είναι στρατός, είναι κάτι άλλο. Οι δυο αιχμάλωτοι Έλληνες κράτησαν αξιοπρεπή στάση ως κρατούμενοι αλλά όχι σαν μάχιμοι και καλά εκπαιδευμένοι Έλληνες στρατιωτικοί. "Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ" ορκιζόντουσαν οι αρχαίοι Αθηναίοι οπλίτες και αυτό λέει πολλά. Επικοινωνιακά και μόνο αν το δούμε, ο ένδοξος Ελληνικός στρατός να παρακαλάει τους βάρβαρους να απελευθερώσουν δύο στελέχη του δεν είναι και ότι καλύτερο. Τα δύο παλληκάρια που πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τους μπουνταλάδες μπορεί να είναι πολλά, σίγουρα όμως δεν είναι ήρωες.
Δημήτριος Π., Ταξίαρχος (ΠΖ) ε.α.
Ο Κουβέλης χάλασε την φιέστα των ραγιάδων, διαψεύδοντας τον Καμμένο! Δόθηκαν ανταλλάγματα για την απελευθέρωση;