Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Οι τούρκοι ύστερα από διεθνείς πιέσεις και την κατρακύλα της τουρκικής λίρας αναγκάστηκαν να απελευθερώσουν τους δυο Έλληνες αιχμάλωτους στρατιωτικούς και πανηγυρίζει το πανελλήνιο. Πανηγυρίζουν και οι προδότες οι πολιτικοί και μιλάνε για νέες προοπτικές για την "ελληνοτουρκική φιλία". Ο παππούς μου που πολέμησε σε τρεις πολέμους μου έλεγε "Ο τούρκος και ο βούλγαρος φίλοι δεν πιάνονται".
Οι τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο από βούρδουλα και έτσι πρέπει να τους φερόμαστε. Όσο τους χαϊδεύουμε, τόσο αποθρασύνονται. Ας αφήσουν τα πανηγύρια οι υποκριτές πολιτικοί και ας κοιτάξουν να εξασφαλίσουν πώς θα μπορούν οι Έλληνες ψαράδες να ψαρεύουν στο Αιγαίο χωρίς να τους πυροβολούν οι τουρκαλάδες. Αρκετά με την υποκρισία και με τους πανηγυρισμούς εκ του ασφαλούς. Στα δύσκολα μόνο η Χρυσή Αυγή είχε το πολιτικό σθένος να αντιδράσει ενάντια στην τουρκία.
Ορέστης Β.
«Ενσωματωμένος» ισλαμιστής από το Σουδάν ο δράστης της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο
Οι εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα σήμερα ήταν ασφυκτικά γεμάτες προς πείσμα των ανθελλήνων που μας κυβερνούν. Ο Ελληνικός λαός δεν μασάει την αντιχριστιανική τους προπαγάνδα και παραμένει πιστός στην θρησκεία και τις παραδόσεις του Έθνους. Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια! Οι τρεις σταθερές αξίες που κρατούν τους Έλληνες δυνατούς και αξιόμαχους ενάντια σε κάθε πρόκληση. Δεν θα κάνουμε σε κανέναν την χάρη να γυρίσουμε την πλάτη σε όλα αυτά που οι πρόγονοί μας έχυσαν ποτάμια αίματος για να τα υπερασπιστούν. Χρόνια πολλά αδέρφια μου και καλή λευτεριά να έχουμε. Η Παναγία μαζί σας!
Ν.Η.
Η Χρυσή Αυγή στις εορτές της Παναγίας - Φωτογραφίες
Όπως ελευθερώθηκαν οι δυο μας στρατιωτικοί, έτσι θα απελευθερωθεί και η Ελλάδα μας από τα νύχια των αρπακτικών του κέρδους. Θέλουν δεν θέλουν ο Θεός είναι μαζί μας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Όσο υπάρχει έστω ένας από Εμάς, όσο υπάρχει έστω και ένας Πιστός ο Αγώνας μας θα συνεχίζεται. Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η Ορθοδοξία! Ζήτω ο Αρχηγός!
Δημήτριος Ι.
Οι Έλληνες εορτάζουν την Παναγία μητέρα