Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

«Αποστολή εξετελέσθη -Η Ελλάδα πεθαίνει» γράφει το Spiegel σε σημερινό άρθρο και συμπληρώνει ότι οι Έλληνες μέχρι το 2060 θα πρέπει να πληρώσουν τα χρέη τους. Εγώ δεν δανείστηκα από καμία Γερμανία και δεν χρωστάω σε κανέναν. Οι φόροι μου όλοι είναι πληρωμένοι και ως μισθωτός του ιδιωτικού τομέα δεν φοροδιαφεύγω. Συνεχίζει ο Γερμανός δημοσιογράφος και αναλύει την δύσκολη θέση της ελληνικής οικονομίας με τους 600.000 νέους που έχουν πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς και με την υπογεννητικότητα που αν δεν λυθούν αυτά τα δυο προβλήματα η Ελλάδα δεν θα ανακάμψει ποτέ.
Γιατί δεν μας λένε οι Γερμανοί για τις συστημικές ιδιωτικές τράπεζες που δημιούργησαν το χρέος (δανείζοντας σε κόμματα, ΜΜΕ και κολλητούς επιχειρηματίες), το οποίο μας φόρτωσαν για να μην χρεωκοπήσουν και γκρεμιστεί η ευρωζώνη; Γιατί δεν μας λένε για την υπογεννητικότητα την οποία πάλι αυτοί δημιούργησαν, καταργώντας τα επιδόματα και τις παροχές για την μητρότητα και την μετακύλιση αυτών των παροχών στους λαθρομετανάστες; Γιατί δεν μας λένε ότι μας φορτώνουν με αλλόθρησκους λαθρομετανάστες που αυτοί δημιούργησαν και προκειμένου να ξεπεράσουν τα δικά τους κόμπλεξ από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο υποχρεώνουν εμάς να τους σπιτώσουμε και να τους ταΐσουμε; Οι Γερμανοί έχουν συμφέρον να μην μας τα πουν όλα αυτά, όπως και οι εγχώριοι "καθώς πρέπει" πολιτικοί υπάλληλοί τους. Οι μόνοι που κάνουν την διαφορά είστε εσείς της Χρυσής Αυγής και γι' αυτό και σας έχουν στην μπούκα του ντουφεκιού. Τους χαλάτε την πιάτσα και καλά τους κάνετε. Είμαστε μαζί σας!
Θεόδωρος Μ.
Χούντα ΣΥΡΙΖΑ: Απαγορεύεται η χρήση του όρου λαθρομετανάστες! Είναι “πρόσφυγες”... BINTEO
94 οι νεκροί από την ανυπαρξία της πολιτικής ηγεσίας του ΠΡΟ.ΠΟ και της Περιφέρειας Αττικής και μέχρι σήμερα δεν έχει τιμωρηθεί κανείς. Ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες, κάηκαν ζωντανά παιδάκια και δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη σε κανέναν υπεύθυνο. Αν ήταν τίποτα πιτσιρικάδες εθνικιστές και έριχναν καμμιά πέτρα θα τους είχαν κάνει δημόσιο θέαμα. Λυπούμαι πραγματικά για την κατάντια του κράτους και χαίρομαι για την επιλογή μου να ψηφίσω Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012. Κάτι πρέπει να γίνει και οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν είστε εσείς!
Μαρία Φ.
Πανηγύρια Σκοπιανών για την προδοσία Τσίπρα - Καμμένου: Μας παρέδωσαν άνευ όρων την Μακεδονία!
Έδωσε ο Τσίπρας συγχαρητήρια στις Ελληνίδες παγκόσμιες πρωταθλήτριες του στίβου. Ο Τσίπρας με τα 0 ένσημα και με τα αδούλευτα χέρια έδωσε συγχαρητήρια σε αθλήτριες που έχουν κάνει θυσίες δεκαετιών και δακρύζουν στο άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Χρυσή Αυγή να τους στείλουμε όλους αυτούς από εκεί που ήρθαν, τους έχουμε σιχαθεί. Μόνο αυτό.
Γ.Κ.
22 χρόνια από την δολοφονία των Εθνομαρτύρων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού - ΒΙΝΤΕΟ