Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

“Φασίστας” όποιος επισημαίνει τα κακώς κείμενα της “δημοκρατικής” κυβέρνησης

Με ένα καυστικό άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο "βοήθεια φασίστες" ο Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης στηλιτεύει την... δημοκρατική φίμωση και τον χαρακτηρισμό ως φασιστών όλων αυτών που αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα στην χώρα μας. 
"Γέμισε η Ελλάδα φασίστες (λες και μόνο κομμουνιστές επιτρέπεται να κυκλοφορούν), ακροδεξιούς (μόνο οι ακροαριστεροί του Κουτσούμπα είναι αποδεκτοί) και Χρυσαυγίτες (λες και δεν είναι το τρίτο κόμμα). Μετά τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας, τους συνταξιούχους που πεινάνε,τους πτυχιούχους πού ξενιτεύονται όταν δεν χρησιμοποιούν τα πτυχία τους για να τυλίγουν σουβλάκια, και άλλος φασίστας μας προέκυψε.
Πρόκειται για τον Ι. Σταμούλη, πρόεδρο της Ενώσεως Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος τόλμησε να αποκαλύψει στη «δ» αυτό που όλοι μισοξέραμε: Ότι το 70%ο των πυροσβεστικών οχημάτων είναι σαράβαλα και ότι οι άνδρες είναι «γυμνοί» από εξοπλισμό. Είναι φως φανάρι ότι ο Σταμούλης είναι όργανο σκοτεινών δυνάμεων, διότι με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τόσκα αποκλείεται να είναι όργανο της Πυροσβεστικής.
ΥΓ.: 145 ημέρες ομηρίας και ακόμα τίποτα.