Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ακόμα δεν έχουν θαφτεί οι σοροί των θυμάτων της ακυβερνησίας και των μνημονίων και οι πολιτικάντηδες κατηγορούν για άλλη μια φορά την Χρυσή Αυγή ότι υποκρίνεται επειδή έδωσε το παρόν στις πυρκαγιές και βοήθησε να σωθούν συμπατριώτες μας! Απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σε κάθε πυρκαγιά και έκτακτη ανάγκη ήμασταν εκεί και βοηθούσαμε τους πολίτες με όποιο μέσο διαθέταμε.
Στα τόσα χρόνια δραστηριότητάς μου με την Χρυσή Αυγή δεν είδα κανέναν άλλο πολιτικό φορέα να συνδράμει τους δοκιμαζόμενους πολίτες. Έχω υποστεί κάταγμα, δυο φορές εγκαύματα πρώτου βαθμού και έρχονται οι άχρηστοι καναπεδάτοι πολιτικάντηδες να μας πουν ότι έκαναν πλιάτσικο μέλη της Χρυσής Αυγής και ότι στήθηκαν οι φωτογραφίες από τα μέτωπα της φωτιάς! Δεν είμαστε λιγούρια, άεργοι και άχρηστοι σαν αυτούς γι' αυτό και τους πονάει. Ο λαός όμως ξυπνάει και σύντομα θα τους πετάξει στα σκουπίδια, εκεί που ανήκουν. Η Ελλάδα έχει ψυχή και αυτό κανείς δεν μπορεί να το πουλήσει ή να το χαρίσει. Καλή δύναμη στους πληγέντες, η Χρυσή Αυγή θα είναι δίπλα τους.

Ν.Κ., 44 ετών, Αθήνα
Η ενοχή των κυβερνώντων για την φονική πυρκαγιά κάνει μπαμ από τα μέτρα που ανακοίνωσαν. Μπαίνουν στο δημόσιο συγγενείς Α' και Β' βαθμού! Όλο το σόι δηλαδή στο δημόσιο για να μην ακουστεί κιχ για τις εγκληματικές ευθύνες και την ανεπάρκεια της ανίκανης κυβέρνησης! Παιδιά, ανίψια, θείες, ξαδέρφια όλοι στο δημόσιο. Δωροδοκία κανονική και οι εισαγγελείς ακόμα σιωπούν! Καμμία ποινική ευθύνη πουθενά; Όλα έγιναν όπως έπρεπε; Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, έκαψαν τον κόσμο μέσα στα σπίτια του σαν τα ποντίκια, λυπάμαι και εξοργίζομαι για αυτή την τριτοκοσμική κατάντια του κράτους... Τα ίδια και η αντιπολίτευση, τους καλύπτει γιατί και αυτοί στις μέρες τους τα ίδια έκαναν στην Ηλεία. Και τότε δεν αποδόθηκε καμμία ευθύνη από την Δικαστική εξουσία. Σαπίλα και δυσωδία παντού και μετά απορούν γιατί στρέφεται μαζικά ο κόσμος στην Χρυσή Αυγή. Μας σκοτώνουν οι ληστές μέσα στα σπίτια μας, μας καίνε ζωντανούς με την ανικανότητά τους, τους καλύπτουν οι δικαστές και δεν αποδίδεται καμμία ποινική ευθύνη σε κανέναν και περιμένουν να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να προσευχόμαστε για μη χειρότερα. Τέλειωσαν αυτά, στις επόμενες εκλογές Χρυσή Αυγή και πολύ αργήσαμε, πρέπει όλοι αυτοί να τιμωρηθούν!
Ευαγγελία Π.
Είμαι εξοργισμένος με την αναισθησία αυτών των εγκληματιών που μας κυβερνούν! Έκαναν συνέντευξη τύπου και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας ο Γ. Καπάκης ήταν απών! Ο υπεύθυνος μετά τον υπουργό που έχει την ευθύνη για τον συντονισμό και την υλοποίηση των σχεδίων εκτάκτου ανάγκης ήταν εκτός! Ο Τόσκας προφανώς κάλυψε τον κολλητό του από το "Πράττω" για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση σε τυχόν ερώτηση περί της εκκένωσης της περιοχής. Οι δημοσιογράφοι στην πλειοψηφία τους άτολμοι και χλιαροί, οι απαντήσεις ξύλινες και απρόσωπες. Καραγκιοζιλίκι κανονικό και ο κοσμάκης διαμαρτύρεται. Αυτούς τους σαλτιμπάγκους ψήφισαν όμως και τους προηγούμενους που έκαψαν τον κόσμο στην Ηλεία. Ελπίζω στις επόμενες εκλογές οι Έλληνες να ορθώσουν ανάστημα με την ψήφο τους και να τους στείλουν όλους αυτούς τους κομματικούς δολοφόνους εκεί που πρέπει.

Μ.Τ.