Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Είχαν το θράσος να δώσουν και συνέντευξη Τύπου οι γελοίοι. Δεν θα σταθώ στα όσα εμετικά άκουσα από τον Τόσκα, ο οποίος δεν βρήκε πουθενά λάθη και έχουμε μέχρι στιγμής 86 νεκρούς. Αλλά στην τραγική φιγούρα της ΕΛΑΣ, ο οποίος χρειάστηκε να διαβάσει μέσα από το κείμενο που του έγραψαν τα αφεντικά του τα συλληπητήρια!
Είναι δυνατόν ρε απάνθρωπα πιόνια του συστήματος να μην μπορείτε να κοιτάξετε στις κάμερες και να εκφράσετε τα συλληπητήριά σας; Πρέπει να σας το γράψει κάποιος ότι νιώθετε θλίψη; Πουλημένοι όλοι τους. Οι σωροί των νεκρών βαραίνουν κάθε βράδυ το προσκεφάλι σας.
Ελένη Μ.
Η μάχη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τις φλόγες πρώτο θέμα στο Voice of Εurope - BINTEO
Το παραδέχτηκε ο Καμμένος ότι εκτελούσε άνωθεν εντολές του ΝΑΤΟ και άφησαν τον κόσμο να καεί ζωντανός. Το ομολόγησε αυτό το πολιτικό παχύδερμο και δεν υπάρχει ένας αρμόδιος εισαγγελέας να τον στείλει φυλακή. Όλοι τους έξω ελεύθεροι να μας κουνάνε και το δάχτυλο. Και συ Έλληνα, είσαι υποψήφιο θύμα για την επόμενη εθνική τραγωδία. Το κράτος είναι ανύπαρκτο και φάνηκε και από τις χθεσινές πλημμύρες στο Μαρούσι και στην Κηφησιά. Στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν γάζες και ό,τι λειτουργεί σήμερα είναι από τον εθελοντισμό των απλών πολιτών. Οι αλήτες τολμήσαν να ανοίξουν και τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο το υπουργείο οικονομικών για να φάνε τα λεφτά όπως τα φάγανε από τους πυροπαθείς στην Ηλεία, που πήραν ψίχουλα. Πάρτο χαμπάρι Έλληνα... Από θαύμα ζεις... Κάνε κάτι όσο είναι νωρίς.
Πέτρος, Παγκράτι
Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο στη μνήμη των θυμάτων των πυρκαγιών - ΒΙΝΤΕΟ
Ακούσαμε στο ραδιόφωνο και την υπεύθυνη προστασίας της Αττικής να λέει πως μαζεύουν βοήθεια από όλον τον κόσμο και απ΄ όλη την Ελλάδα και πέρα από τους πυρόπληκτους θα τα πάρουν και οι λαθρομετανάστες! Εκμεταλλεύονται τον κόσμο που μετράει νεκρούς και τραυματίες για να ταΐσουν ποιους; Αυτούς που ταΐζουν οι ΜΚΟ, αυτούς που ταΐζουν τα κρατικά ταμεία, αυτούς που ταΐζουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι. Αυτό για όσους μας μιλάνε για ανθρωπιστική κρίση. Η μόνη κρίση που υπάρχει είναι η βαθιά ανθελληνική. Δεν θα ησυχάσουν, αν δεν μας αφανίσουν.
Θάνος Κ.
Οι ανάλγητοι καρεκλοκένταυροι προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα με τις γελοίες δικαιολογίες τους