Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 24 Ιουνίου 2018

Έχει γίνει πρώτη είδηση στην Ελλάδα ότι ο Τσίπρας φόρεσε γραβάτα. Το ότι μας έχει φορέσει όλους την θηλιά στον λαιμό ούτε λόγος... Μας ξεπούλησε στα ξένα συμφέροντα και για όσους λένε ότι δεν είναι αριστερός, ας ξυπνήσουν λίγο και ας συνειδητοποιήσουν πως αυτό ακριβώς είναι η αριστερά. Δεν διαφέρει σε τίποτα από τον καπιταλισμό.
Όσοι τον ψηφίσαν ας προσέξουν καλά τι θα κάνουν στις επόμενες εκλογές, γιατί φτάσαμε στο έλεος μας και η Ελλάδα από άκρη σε άκρη αιμορραγεί. Θέλουμε πίσω τις ζωές μας και πίσω την Πατρίδα μας! Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να μας σώσει! Ξυπνάτε πριν να είναι αργά.
Δήμητρα Β.

Γ. Λαγός: Η Χρυσή Αυγή θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια - ΒΙΝΤΕΟ

Μας έχουν ζαλίσει με τους δήθεν επαναστάτες τους. Απεργία πείνας ο Κουφοντίνας, απεργία πείνας ο Ξηρός, βρε άντε μου και στον αγύριστο. Έχουμε 8 και χρόνια που βρισκόμαστε σε μόνιμη απεργία πείνας όχι επειδή το θέλουμε, αλλά επειδή μας το έχουν επιβάλλει! Παιδιά λιποθυμούν στο σχολείο από την πείνα, γιαγιάδες επαιτούν, παππούδες ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαγητό και αυτοί μας λένε για τον Κουφοντίνα και τον Ξηρό; Και γιατί να νοιαστώ ρε τομάρια για 2 δολοφόνους; Ότι τους παρέχει φαγητό το κράτος είναι είδηση, όχι ότι δεν τρώνε.
Χάρης Γ.

Δεν κάνει πίσω ο Σαλβίνι! Η Ιταλία αρνείται να δεχθεί καράβι με 300 λαθρομετανάστες

Ο Καμμένος πάντως είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που ταιριάζει γάντι το όνομα με το είναι του. Γιατί πρέπει να είσαι πραγματικά καμένος στο μυαλό για να λες ότι ο Τσίπρας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε η Ελλάδα, μετά από την προδοσία της Μακεδονίας, μετά από τα μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος (το 2060 και βλέπουμε...). Κάποιοι τον είχαν και για πατριώτη... Αυτός για την καρέκλα του μας κάνει πακέτο και μας στέλνει και στον Ερντογάν για ανταλλαγή πληθυσμών με λαθρομετανάστες!
Ν.Χ.

Γραβάτα - θηλιά στον λαιμό του Λαού: 1 στους 2 Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας!