Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

«Χαστούκι» υπουργού της Λέγκας του Βορρά στην πολιτική ορθότητα: Νομικά δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλες οικογένειες!

Εκνευρισμό στους «προοδευτικούς» της Ιταλίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του νέου υπουργού αρμόδιου της Λέγκας του Βορρά για την οικογένεια Λορέντσο Φοντάνα, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Corriere della Sera υποστήριξε την αύξηση των γεννήσεων και τον θεσμό της οικογένειας στην χώρα, προσθέτοντας όμως ότι θεωρεί πως νομικά «οι ομοφυλόφιλες οικογένειες του Ουράνιου Τόξου δεν υπάρχουν».

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση τόσο της κεντροαριστεράς όσο και των οργανώσεων εκείνων για την υπεράσπιση των «γκέι δικαιωμάτων», κατηγορώντας τον ότι «αγνοεί με επικίνδυνο τρόπο την πραγματικότητα»! Κάτι, δηλαδή, που ενστερνίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των ιταλών, οι «προοδευτικοί» το χαρακτηρίζουν ως «επικίνδυνο» και «άγνοια της πραγματικότητας».
Το ποιοι, όμως, είναι αυτοί που καθίστανται όντως επικίνδυνοι και αγνοούν πλήρως την πραγματικότητα το γνωρίζουν πολύ καλύτερα οι ιταλοί που έχουν θέσει στο περιθώριο τέτοιου είδους απόψεις, παρά την «αβάντα» από τα συστημικά ΜΜΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φοντάνα ως αντιπρόεδρος της Λέγκας του Βορρά και ευρωβουλευτής είχε στείλει ένθερμο μήνυμα στο 8ο Συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον Μάρτιο του 2016. Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, για να αρχίζουν να «σκούζουν» ξανά οι «καρακάξες» της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιφασισμού».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε επίσης: Λορέντζο Φοντάνα στην “Εμπρός”: Εάν ήμουν στην Ελλάδα, θα ψήφιζα Χρυσή Αυγή!