Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Ξεκατινιάζονται οι ψοφοδεξιοί με τους αριστερούς ποιος ξεπούλησε πιο καλά την Μακεδονία μας. Βίντεο με βουλευτή του Σύριζα να χορεύει σκοπιανοτράγουδα και αμέσως απάντηση από την πρώτη φορά αριστερά με βουλευτή της ΝΔ να κάνει το ίδιο. Δεν πειράζει παιδιά, μην μαλώνετε και προ πάντων μην μας ζαλίζετε! Ξέρουμε ότι και οι 2 ξεπουλήσατε την Μακεδονία, ψήφο δεν θα πάρετε! Θα βλέπετε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και δεν θα προλάβετε ούτε βάρκα να νοικιάσετε για να φύγετε!
Δέσποινα Κ.

Η Χρυσή Αυγή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την μάχη Κιλκίς-Λαχανά

Εγώ αν έλεγα στο αφεντικό μου ότι θα παραδώσω την τάδε εργασία στις 15 του μήνα και την παρέδιδα στις 15 του επομένου χρόνου δεν θα είχα δουλειά. Ο Τσίπρας όμως και η κομπανία του, έχει εδώ και πόσα χρόνια που μας λένε ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και όχι μόνο δεν βγαίνουμε, αλλά έρχονται ακόμη πιο σκληρά μέτρα και μια υποδούλωση μέχρι το 2060, αλλά η ανθελληνική αυτή συγκυβέρνηση δεν έχει χάσει την δουλειά της! Αντιθέτως πληρώνεται αδρά και στρογγυλοκάθεται σε δερμάτινες καρέκλες. Η ασυνέπεια σε όλους τους τομείς της ζωής έχει επιπτώσεις, στους μόνους που δεν έχει επιπτώσεις είναι στο κλεπτοκρατικό τόξο.
Σάββας Μ.

Χρυσή Αυγή για Eurogroup: “Έδωσαν την Μακεδονία και πήραν μνημόνιο μέχρι το 2060”

Είναι αδιανόητο χώρες οι οποίες δεν έχουν πληγεί όπως η Ελλάδα από την λαθρομετανάστευση να εφαρμόζουν νόμους καταπολέμησής της. Όπως η Ουγγαρία π.χ. η οποία έθεσε εκτός νόμου της Μ.Κ.Ο. και θέσπισε ποινή φυλάκισης σε όποιους διευκολύνουν την λαθρομετανάστευση, εδώ αντιθέτως τους έχουμε κάνει βασιλιάδες και αφήνουμε μερικές δεκάδες ανθρώπων να κάνουν δύσκολη την ζωή όλων εμάς των υπολοίπων. Δεν θα αφήσουμε την χώρα μας να γίνει γκέτο λαθρομεταναστών. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει το κατάλληλο πρόγραμμα και τις προτάσεις νόμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Έλενα, Βόλος

Γέμισαν λαθρομετανάστες τα χωριά του Πωγωνίου: Οι διακινητές τους περνούν στην αλβανία και οι αλβανοί τους στέλνουν πίσω!