Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Εμετός! Οι εαμοβούλγαροι που έχασαν τον συμμοριτοπόλεμο ξεπουλάνε την Μακεδονία! Αυτοί που είχαν συμμαχήσει με τους βούλγαρους και τους αλβανούς και είχαν υποσχεθεί να υπογράψουν για ανεξάρτητο μακεδονικό κράτος το έκαναν πράξη!
Η Ελλάδα με αυτή την κίνηση γυρίζει ξανά στην εποχή του συμμοριτοπολέμου. Αν νομίζουν ότι θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα να τους κοιτάμε να ξεπουλάνε και να χαρίζουν την Ελλάδα στους ξένους είναι γελασμένοι. Δεν χάθηκε τίποτα τώρα ξεκινάνε όλα. Κανένας συμβιβασμός. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους πολιτικούς. Ζήτω η Ελλάς.

Κ.Π. 


Πραγματικά αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προηγούμενο. Υποκρισία, ψέμματα και παρασκήνιο για να μπει η Ελλάδα σε έναν δρόμο που στο τέλος του έχει τον διαμελισμό της. Η ανθελληνική κυβέρνηση έχει σαν προτεραιότητα να ικανοποιήσει τους αμερικάνους και τους ευρωπαίους "συμμάχους" μας και όχι το εθνικό μας συμφέρον. Με ποιό δικαίωμα ο Τσίπρας με τα μηδενικά ένσημα υπογράφει για λογαριασμό όλων των Ελλήνων και παραδίδει τον Ελληνικό πολιτισμό στους βαρβάρους; Έχει κάνει κάποιο ανδραγάθημα; Έχει πολεμήσει για την ελευθερία της Πατρίδος; Έχει ευεγερτήσει το Έθνος; Καμμία νομιμοποίηση δεν έχει ο Τσίπρας (και ο κάθε Τσίπρας) και θα εισπράξει την οργή του λαού. Στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είναι συντριπτικά με όλα αυτά που κάνουν.
Κωνσταντίνος Χ.


Κύριοι της Χρυσής Αυγής εύγε για την στάση σας αυτές τις μέρες. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν αφενός μεν ότι όποιος βγαίνει εκτός της κομματικής γραμμής αυτόματα θέτει εαυτόν εκτός του Κινήματος και αφετέρου δε ο πόλεμος για την Εθνική μας ανεξαρτησία είναι αέναος όποια και αν είναι η απώλεια, η θυσία ή η έκβαση της κάθε μάχης. Ψηλά τα κεφάλια λοιπόν και όσοι Πιστοί στις επάλξεις. Οι φρουρά δεν παραδίδεται, πίπτει. Μέχρι το τέλος Χρυσή Αυγή! Ζήτω ο Αρχηγός!
Ιωάννης Κ.