Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Το ΕΣΡ επιτρέπει την φίμωση της Χρυσής Αυγής και αδιαφορεί για τα χυδαία τηλεσκουπίδια!

Η φράση "τα έχουμε δει όλα" ταιριάζει γάντι σε αυτά που προβάλλονται τον τελευταίο καιρό στην ελληνική τηλεόραση, καθώς αυτά που χαρακτηρίζαμε παλιά ως "trash tv" τώρα φαντάζουν ως... εκπαιδευτική τηλεόραση.

Το επίπεδο των "τηλεπαιχνιδιών" και των "reality shows" έχει στην κυριολεξία πιάσει πάτο, καθώς στον βωμό του άκρατου ανταγωνισμού για τα νούμερα της AGB και την διεκδίκηση της "διαφημιστικής πίτας" τα τσοντοκάναλα (στην κυριολεξία) δεν διστάζουν να προβάλλουν χυδαία προγράμματα χαμηλότατου επιπέδου σε ώρες prime time, την ώρα δηλαδή που παρακολουθούν μικρά παιδιά!

Έτσι μετά το τηλεσκουπίδι του τούρκου παραγωγού "Power of love" στον ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 υπερθεμάτισε στην σήψη και παρακμή προβάλλοντας το "Game of Love" το οποίο είναι κατ΄ουσίαν η παρουσίαση ενός ιδιόμορφου "τηλεπορνείου" όπου επιβραβεύεται η μοιχεία, η λαγνεία, το ψέμα και η διαπόμπευση. Πραγματικά... εκπαιδευτική τηλεόραση!
Την ώρα λοιπόν που προβάλλονται αυτά τα σκουπίδια σωρηδόν σε ώρες μαζικής τηλεθέασης, το ΕΣΡ ακόμα το... εξετάζει. Όπως συνεχίζει να... εξετάζει και να κωφεύει στον συνεχιζόμενο παράνομο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό και φίμωση της Χρυσής Αυγής από τα συστημικά ΜΜΕ.
Σχετική ερώτηση για αυτό το αίσχος των τηλεσκουπιδιών κατέθεσε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος.