Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Εθνική ντροπή οι δηλώσεις Τσίπρα: Βάφτισε την προδοσία “μεγάλη νίκη”, αφού θα υπάρχει προσδιορισμός πριν το Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων - ΒΙΝΤΕΟ

Με το γνωστό θράσος και την αναίδεια που τον διακατέχουν, ο ανιστόρητος, αγεωγράφητος, αγράμματος και γενικώς άσχετος εθνομηδενιστής Τσίπρας προέβη σε (μια ακόμη) δήλωση ενδοτισμού, μετά την συνάντηση με τον έτερο εθνομηδενιστή Μπουτάρη.
Αναφερόμενος στις «διαπραγματεύσεις» για το όνομα των Σκοπίων ο Τσίπρας δήλωσε: «Και μιας και βρίσκομαι εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία, να το πω κι αυτό, διότι ακούω ορισμένους που λένε "μην παραδώσετε"... Εδώ εμείς επιδιώκουμε να πάρουμε πίσω κάτι, όχι να παραδώσουμε κάτι, το οποίο εδώ και 70 χρόνια έχει παραδοθεί από άλλους, όχι από εμάς» τόνισε και υπογράμμισε για τους σκοπιανούς: «Οι Βόρειοι γείτονές μας εδώ και πάνω από 70 χρόνια έχουν μια κρατική οντότητα, είτε στο πλαίσιο της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας είτε ως αυτόνομο κράτος αργότερα, μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, που λέγονται Μακεδονία... 
Κάποιοι ανόητοι λένε "πάτε να δώσετε"... Πάμε να πάρουμε, δεν πάμε να δώσουμε» υποστήριξε και συμπλήρωσε για τους σκοπιανούς: «Δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο, έχουν ρίζες σλάβικες και αλβανικές». «Άρα λοιπόν», συμπέρανε ο Αλέξης Τσίπρας, «το να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από τη λέξη Μακεδονία είναι μια μεγάλη νίκη! Είναι όφελος να συνυπάρχουμε, να συνεργαζόμαστε και να ζούμε ειρηνικά».
Τα «70 χρόνια “Μακεδονία”» φαίνεται ότι για τον Τσίπρα και τους ομοίους του είναι ανώτερα από τις κάποιες χιλιάδες χρόνια κατοχυρωμένης Ελληνικότητας της Μακεδονίας. Αυτός ο ανόητος και αμόρφωτος ανθέλληνας όχι μόνο ομολογεί -ελαφρά τη καρδία- ότι ήδη έχει παραχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές, αλλά πολύ χειρότερα -εντελώς ξεδιάντροπα- μας δουλεύει αγρίως όταν παρουσιάζει ως «μεγάλη νίκη» το να υπάρξει τελικά σύνθετη ονομασία.
Ντροπή και αίσχος στον Τσίπρα και σε όποιον άλλον συναινέσει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ