Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Συριζαίοι τραμπουκίζουν Έλληνα, επειδή διαμαρτύρεται για την προδοσία της Μακεδονίας: “Να πας με τον Μιχαλολιάκο ” - ΒΙΝΤΕΟ

  

Το πώς αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία και τις λαϊκές αντιδράσεις αναφορικά με την επικείμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας απέδειξαν σήμερα οι εθνομηδενιστές Συριζαίοι.

Κουστωδία Συριζαίων στην Θεσσαλονίκη αποτελούμενη από τον Στέλιο Παππά, τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη και άλλα κρατικοδίαιτα στελέχη δέχθηκε τις διαμαρτυρίες ενός περήφανου ηλικιωμένου Μακεδόνα αναφορικά με την επικείμενη προδοσία από τους Σύριζα - Ανέλ.
Ο ηλικιωμένος Έλληνας έκανε έκκληση (μάταια...) στην καταγωγή του Μηταφίδη, λέγοντας: "Μακεδόνας δεν είσαι;".
Ο εθνομηδενιστής βουλευτής του Σύριζα του απάντησε αποστομωτικά για την συμφωνία της προδοσίας με τα Σκόπια και την ψηφοφορία της εθνικής ντροπής: "Θα ψηφίσω αυτό που θα αποφασίσει η κυβέρνηση. Και επειδή είμαι Μακεδόνας, τι έγινε; Δεν πειράζει, στις επόμενες εκλογές να μην με ψηφίσεις...".
Η επιτομή του ανθελληνισμού είναι αυτά που λέγονται από την προκλητική κυρία της συριζαίικης κουστωδίας, η οποία απαντά με θράσος στον διαμαρτυρόμενο Έλληνα: "Ωραία, θα την αφήσουμε σκέτη "Μακεδονία". Πήγαινε μαζί με τον Μιχαλολιάκο να ψηφίσετε...".
Τους απαντούμε ότι σύντομα θα τρίβουν τα μάτια τους και θα πιάνουν πάλι τα κεφάλια τους από την απελπισία, γιατί σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία θα συνταχθεί με τους Έλληνες Εθνικιστές και τον Αρχηγό, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο ενάντια σε προδότες και εθνομηδενιστές!