Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση των Ελλήνων ενάντια στις νέες ταυτότητες!

Συγκέντρωση ενάντια στις νέες ταυτότητες με τις οποίες το αντίχριστο κράτος των ανθελλήνων φιλοδοξεί να φακελώσει τους Έλληνες πραγματοποιήθηκε στο κέντρο των Αθηνών σήμερα και συγκεκριμένα στα Προπύλαια από το Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας και άλλα θρησκευτικά και εθνικά κινήματα.
Από την κίνηση αυτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Χρυσή Αυγή, η οποία παραστάθηκε μέσω του Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού, και κλιμακίου Συναγωνιστών, το οποίο έγινε δεκτό με εξαιρετική θέρμη και προσμονή από τον Ελληνικό Λαό.
Βασικά συνθήματα της συγκέντρωσης ήταν τα εξής: «όχι στην ηλεκτρονική σκλαβιά, όχι στην καθημερινή παρακολούθηση του ανθρώπου, όχι στην αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος, όχι στην αριθμοποίηση ανθρώπου τύπου ΑΜΚΑ, όχι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κίνημα που στέκεται ενάντια στην λαίλαπα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης, γεγονός που πιστοποιείται και από την αποδοχή του κόσμου στις θέσεις της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλήθος των Ελλήνων που συγκεντρώθηκε, ήταν αφότου οι παρακρατικοί κατέλαβαν τον χώρο της εκδηλώσεως και αφότου οι αρχές ανακοίνωσαν στους διοργανωτές ότι η εκδήλωση δεν πρόκειται να γίνει. Παρόλη την συμπαιγνία του επισήμου κράτους με τους παρακρατικούς, πολλές εκατοντάδες Ελλήνων διατράνωσαν το φρόνημά τους ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και το ζοφερό μέλλον που αυτή απεργάζεται για την Πατρίδα μας.

Περισσότερες φωτογραφίες: