Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Στην Ελλάδα οι μόνοι που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας είναι οι Χρυσαυγίτες. Την Παρασκευή στην γειτονιά μου την Νέα Σμύρνη χάρηκα πολύ όταν είδα τα παληκάρια της Χρυσής Αυγής να κάνουν μοτοπορεία, ακόμη πιο πολύ όμως ένιωσα υπερήφανος όταν ένα από τα φειγ βολάν έπεσε στην αντίληψή μου και διάβασα τι έγραφε: Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και Έξω οι τούρκοι από το Αιγαίο. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Μόνο εσείς είστε η ελπίδα μας, κανένας άλλος, όλοι τους είναι ξεπουλημένοι.

Πέτρος, Νέα Σμύρνη

Υγιεινός περίπατος η παραβίαση των Ελληνικών συνόρων για τον Musa Alerik: Απελάθηκε και το γλεντάει στην Αδριανούπολη!

Νέα αφίσα για το Μουντιάλ έβγαλε το ISIS, η οποία μιλά για... ειρήνη, αγάπη, αδελφοσύνη και αλληλεγγύη των λαών. Ευχαριστήρια θα μπορούσαμε να την πούμε, καθώς το ISIS και όλος ο μουσουλμανικός κόσμος αποδίδει με αυτόν τον τρόπο τα μέγιστα της ευγνωμοσύνης του στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη για τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που βρίσκονται παράνομα σε αυτές. Το μήνυμα δεν ήταν άλλο από το "Σκοτώστε τους όλους". Είδατε βρε πόσο μας αγαπάνε; Καλά τα λέει ο Τσίπρας, ο Καμμένος και όλος ο πολιτικός συφερτός που είναι υπέρ των λαθρομεταναστευτικών ροών...
Κ.Κ.

Χάος στην Πάτρα: Ένας νεκρός μετά από άγριες συμπλοκές λαθρομεταναστών

Από την Λέσβο στην εξωτική... Πάτρα όπου και εκεί για ακόμη μια φορά καμαρώσαμε το αγγελικό πρόσωπο των κατατρεγμένων λαθρομεταναστών. Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών και ένας 20χρονος Αφγανός νεκρός, ενώ υπήρξαν 11 προσαγωγές αλλοδαπών. Και τι να το κάνουμε ρε τραγικοί που κάνατε προσαγωγές; Θα τους αφήσετε πάλι ελεύθερους την Δευτέρα να σπέρνουν τον τρόμο στο λιμάνι της Πάτρας. Να τους στείλετε πίσω, στην Τουρκία, στο Αφγανιστάν και εγώ δεν ξέρω πού κρατάει η σκούφια τους, θέση εδώ πέρα δεν έχουν. Κοπρόσκυλα δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας!
Γιάννης Π.
Αποσπάσματα από τις δυναμικές ομιλίες στην Τ.Ο. Πειραιώς - ΒΙΝΤΕΟ