Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 5 Μαΐου 2018

H oργή του κόσμου είναι μεγάλη όχι μόνο στην Λέσβο, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και κάθε μνημονιακό ξεπουλημένο ανδρείκελο από εδώ και στο εξής θα κάνει ομιλίες με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, γιατί αν αφήσουν τους Έλληνες ελεύθερους, θα τους λιντσάρουν. Και η ΝΔ ας μην χαίρεται και τόσο, ας θυμηθεί την επίσκεψη Κούλη στην Βόρεια Ελλάδα και να γνωρίζει πως όπου και να κυκλοφορούν τα γιουχαρίσματα θα είναι η πιο λάιτ αντιμετώπιση από τους Έλληνες. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!
Στάθης, Θήβα

Τσιάρτας για λεωφορείο με αραβικά (!) στην Μυτιλήνη: «Η κυβέρνηση έχει στόχο τον αφανισμό της Ελλάδας»

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να συμβεί για να ξυπνήσει ο Καμμένος, ο Κοτζιάς και ο φιλοτουρκικός συφερτός της κυβέρνησης; Εμπορικό τουρκικό πλοίο εμβολίζει ελληνική κανονιοφόρο και στην Ελλάδα είναι απλά μια συνηθισμένη Παρασκευή! Πότε θα ξυπνήσουμε; Όταν θα βομβαρδίζουν την Ακρόπολη; Ή ακόμη και τότε θα μας πούνε ότι εντάξει ρε παιδιά, ήταν παλιό το κτίσμα και έπρεπε να καταστραφεί, αν δεν το κατεστρεφαν οι τούρκοι θα το κατέστρεφε ο χρόνος; Κωμικοτραγικές καταστάσεις από ανίκανους υπουργούς και ακόμη πιο ανίκανες κυβερνήσεις.
Σοφία Τ.

«Πατριωτικόν» δόγμα Καμμένου: Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

Επτά στα δέκα νοικοκυριά λέει η έρευνα πως με το ζόρι τα βγάζουν πέρα. Για μια φορά ας μας πούνε ποια είναι τα υπόλοιπα τρία, γιατί ότι δεν τα βγάζουμε πέρα το ξέρουμε κύριοι. Δείξτε μας ποιοι πλουτίζουν από τον δικό μας τον πόνο, από την δική μας την στέρηση. Δημοκρατία σου λέει έχουμε... Ούτε καν στο φαγητό δεν έχουμε δημοκρατία, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων κόβει την μπουκιά της Δευτέρας για να του μείνει την Τετάρτη!
Ελένη Κ.

Κυνική ομολογία Τσακαλώτου αποκαλύπτει τα κυβερνητικά ψέματα: Ξεχάστε την ελάφρυνση του «χρέους»