Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Είδαμε όλοι πώς λειτουργεί παράνομα το Ελληνικό πολιτικό σύστημα εξουσίας. Μετά και την αποκάλυψη Κυρανάκη για την στημένη πολιτική δίωξη της Νέας Δημοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής, φτάσαμε στο να δίνει ο Τσίπρας το χρίσμα για τις Δημοτικές εκλογές στον ανθέλληνα και τουρκόφιλο Μπουτάρη.
Είχε προηγηθεί η διόγκωση και μετατροπή από τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης, το πέταγμα ενός μπουκαλιού με νερό και η κλωτσιά στο αυτοκίνητό του σε βαρύ ξυλοδαρμό. Παραπάτησε και έπεσε ο Μπουτάρης στην προσπάθειά του να φύγει από την συγκέντρωση των Ποντίων, έτσι και αλλιώς παραπατάει καθημερινά. Τι είναι αυτό; Μήπως ξυλοδαρμός; Άμεσα η Αστυνομία του Τόσκα έφτασε σε συλλήψεις κάποιων και αμέσως τους πέρασε από δίκη. Κανένα ενδιαφέρον και καμία σύλληψη για την δολοφονία των εργαζομένων των 500 Ευρώ που έκαψαν ζωντανούς τα τάγματα των αναρχοάπλυτων στην ΜΑΡΦΙΝ. Καμία επίσης σύλληψη για τα δυο παιδιά που τόσα άδικα δολοφόνησαν παρακρατικοί, τον Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη. Η υπόθεσή τους τέθηκε γρήγορα στο αρχείο από τον Νίκο Δένδια. Καθόλου τυχαίο ότι Δένδιας και Μπουτάρης έχουν σχεδόν ταυτόσημες απόψεις. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Στην περίπτωση Μπουτάρη το πολιτικό κατεστημένο τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, γιατί είναι υπάλληλος της Νέας Τάξης και υβριστής της Χρυσής Αυγής.
Μαρίνα Π., Οικονομολόγος

Το προγραμματισμένο “ναυάγιο” των συνομιλιών με τους Σκοπιανούς και τα 40 κύματα της προδοσίας

Βρίσκομαι ως οικονομική μετανάστρια στην Γερμανία, καθώς αναγκαστήκαμε κοντά στα 50 μας με τον σύζυγο μου να έρθουμε εδώ για δουλειά. Παρακολουθώ τα εδώ τεκταινόμενα καθώς και τα δικά μας για να μπορώ να κρατώ μια επικοινωνία και με αυτά που γίνονται στην πολύπαθη Ελλάδα μας. Παρακολουθώντας μια ομιλία μιας βουλευτή του AFD, που όπως γνωρίζετε είναι αρνητικοί στην λαθρομετανάστευση, άκουσα τα εξής επιμορφωτικά. Από το σχεδόν ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες που ήρθαν το 2015, οι περισσότεροι από το 90% επιδοτούνται από το κράτος. Δεν έχουν βρει δουλειά. Από όλους αυτούς οι οποίοι έχουν κάποια επιχείρηση και που τους καλωσόρισαν λέγοντας ότι θα προσλάβουν αρκετούς από αυτούς για να βγάζουν τα προς το ζην, δεν έχουν δει ούτε το 1 % από αυτά που έταζαν, καθώς μόνο 54 λαθρομετανάστες έπιασαν δουλειά στα γερμανικά ταχυδρομεία. Το μεγάλο κεφάλι της Mercedes που είχε επιβεβαιώσει ότι θα βοηθήσει στο τόσο... θεάρεστο έργο της κυβέρνησης Μέρκελ, και θα προσλάβει αρκετούς από αυτούς. 3 χρόνια μετά βλέπουμε ότι τα λόγια έμειναν λόγια. Καταλαβαίνετε δηλαδή ότι και η Γερμανία είναι για το ανάθεμα. Θα ξυπνήσουν και αυτοί εδώ, αλλά θα είναι πολύ αργά. Και εγώ αναρωτιέμαι, όταν στην Γερμανία που υπάρχουν δουλειές, αρκεί να θέλεις να δουλέψεις, δεν έχουν οι λαθρομετανάστες δουλειά και τους επιδοτεί το κράτος, και πάλι φέρονται σαν να είναι στο σπίτι τους, πείτε μου τι θα γίνει στην πολύπαθη και φτωχή Ελλαδίτσα μας; Και κάτι άλλο. Πότε επιτέλους θα σκάσουν να μας πρήζουν με τον Μπουτάρη; Αρκετά με τους ανθέλληνες. Ανεβαίνουν τα ποσοστά μας! Βοηθήστε μας. Μόνο εσάς έχουμε σαν φωνή της λογικής, διότι θα μας στρίψει.
Μετά αγωνιστικών χαιρετισμών, Άννα Π.

Παρακρατική επίθεση κατά Συναγωνιστών του Σωματείου  Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος

Κανένας δεν θα καταδικάσει την βία κατά της Χρυσής Αυγής, γιατί η βία κατά της Χρυσής Αυγής είναι "δημοκρατική" βια. Έτσι και με την επίθεση που δέχτηκαν οι Συναγωνιστές μας στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος. Είναι μάταιο να αναφέρω πόσες επιθέσεις έχουμε δεχτεί και πόσοι Συναγωνιστές μας κατέληξαν στην καλύτερη των περιπτώσεων στο νοσοκομείο, γιατί στην χειρότερη είχαμε τον Γιώργο και τον Μάνο, τους δύο Ήρωες του κινήματός μας. Δεν πειράζει όμως, εμείς ξέρουμε πως ήρθε η ώρα μας και δεν θα μας λυγίσει τίποτα και ποτέ πια!
Σ.Σ.

Συνεντεύξεις Χρήστου Παππά στην “Εθνικιστική Φωνή” και στο Ράδιο Έναντι - 2 ΒΙΝΤΕΟ