Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Θα μας τρελάνεις ρε Αλέξη, λίγο μυαλό μας έμεινε θα μας το πάρεις και αυτό. Πάμε λέει να πάρουμε το όνομα της Μακεδονίας και όχι να δώσουμε κάτι. Πώς θα πάμε να το πάρουμε ρε παιδιά με το Νόβα Μακεδονία;
Με το Μακεδονία του Ίλιντεν; Άλλη λέει είναι η Μακεδονία της αρχαιότητας και άλλη αυτή των Σκοπίων. Εάν είναι άλλη, γιατί τότε έχουνε αγάλματα με τον Μεγαλέξανδρο; Γιατί όλη η προπαγάνδα τους βασίζεται σε αυτό ότι τα εδάφη αυτά ανήκαν στην αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Ή μήπως η Μακεδονία του Ίλιντεν δεν είναι ο ορισμός της προδοσίας; Για άνοιξε κανένα βιβλίο ρε Αλέξη να δεις τι έκαναν στους Έλληνες στην εξέγερση του Ίλιντεν. Θα έλεγα τι πας να πάρεις αλλά έχε χάρη που δεν μου το επιτρέπει η παιδεία μου.
Γιάννης Τ.

Το ελαφρογελοίο αντεθνικό μέτωπο συσπειρώνεται: Μετά τον Αμίρ, ο Τσίπρας επισκέφτηκε και τον Μπουτάρη για να του δώσει το “χρίσμα”

Την πάτησε ο Πετσάλνικος στα Γρεβενά, γιατί πήγε να το παίξει καμπόσος με την γνωστή τακτική «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Δεν φτάνει που δεν είχε ταυτότητα, γιατί ήταν όπως λένε τα ρεπορτάζ γνωστός, κουνάει και το δάχτυλο για την συμπεριφορά των αστυνομικών! Α ρε ΠΑΣΟΚαρα αθάνατη, αντί να είστε όλοι σας φυλακή κάνετε και υποδείξεις!
Δέσποινα Ζ.

Τούρκος έποικος στην Κύπρο σοκάρει: Τέχνη μου ήταν να σκοτώνω άμαχους Έλληνες!

Είναι που οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους και όλοι ζούμε αδελφικά και φιλειρηνικά μεταξύ μας. Οι κακοί είναι οι πολιτικοί. Βέβαια... μετά τις υπέροχες δηλώσεις αδελφοσύνης, φιλειρηνισμού και ανθρωπιάς από τούρκο έποικο της Κύπρου ο οποίος ευθαρσώς είπε πως χαιρόταν που καθάριζε γκιαούρηδες, ας αναθεωρήσουν λίγο τα παπαγαλάκια της ελληνοτουρκικής φιλίας, της αδελφοσύνης των λαών και των διάφορων άλλων φαντασιώσεων!
Αγγελική Ι.

Ο γυρολόγος πολιτικάντης Κουβέλης δίνει την χαριστική βολή στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήμα