Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Οι λαθρομετανάστες δεν είναι πρόσφυγες! Οι πρόσφυγες είναι ταπεινοί και σέβονται τους ευεργέτες τους. Αυτοί που έχουν έρθει στα νησιά και τις πόλεις μας σίγουρα δεν είναι ταπεινοί και σίγουρα δεν σέβονται. Αυτό αποδεικνύεται από τα επεισόδια και την στάση τους που όπου σταθούν και όπου βρεθούν δείχνουν πόσο απολίτιστοι είναι. Δείχνουν το μίσος τους με την κάθε ευκαιρία και εκδικούνται τον ντόπιο πληθυσμό που τους ανέχεται και τους στηρίζει.
Λεηλατούν τα κοπάδια τους και καταστρέφουν την περιουσία τους και δεν τους ενοχλεί κανείς. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή των τραπεζιτών και των τοκογλύφων και υπό φυσική κατοχή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Οι «φιλήσυχοι» νοικοκυραίοι προς το παρόν κάνουν υπομονή, η υπομονή όμως κάποτε τελειώνει και τότε έρχεται η Χρυσή Αυγή!
Νεκτάριος Λ., Μυτιλήνη


Η δίκη της Χρυσής Αυγής καλά κρατεί και η παράνομη παρακράτηση της κρατικής χρηματοδότησης το ίδιο. 0 ευρώ για την Χρυσή Αυγή επειδή τολμήσαμε να πούμε τους κλέφτες κλέφτες, τους απατεώνες απατεώνες και τους προδότες προδότες. Όλοι οι προαναφερόμενοι αλώβητοι και ακμαιότατοι να συνεχίζουν την ασυδοσία τους και να δηλητηριάζουν την κοινωνία με τα "προοδευτικά" τους παραμύθια αλλά όχι όμως για πολύ. Οι Έλληνες βλέπουν και ακούνε και όσο περνάει ο καιρός τους γυρίζουν την πλάτη και πυκνώνουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Αυτός είναι ο εφιάλτης τους και αυτός είναι ο σκοπός μας.
Μ.Α.


Εργατική πρωτομαγιά σε λίγες μέρες αλλά οι Έλληνες εργάτες που έχουν και Πατρίδα και Θρησκεία είναι άνεργοι. Μια γιορτή που την θέσπισε στην Ελλάδα ένας «φασίστας» δικτάτορας έχει καταντήσει αστείο εφόσον οι «δημοκράτες» και οι «προοδευτικοί» άδειασαν τα ταμεία και κατάργησαν όλα τα φιλολαϊκά και φιλοεργατικά μέτρα του Μεταξά. Φυτοζωούν οι Έλληνες αλλά πάλι καλά να λέμε που έχουμε «δημοκρατία»... Τραγικό!  Ζήτω η Ελληνική εργατική Πρωτομαγιά! Ζήτω ο Έλληνας Εργάτης!
Γιώργος Β.