Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Αγκαλιά κομμουνιστές και νεοδημοκράτες στη Λιβαδειά προκαλούν: Φέρ’ τε μας κι άλλους «πρόσφυγες»! Eίναι κερδοφόρα μπίζνα η αλληλεγγύη...

Μόνον ως ιλαροτραγωδία εκατέρωθεν φιλοφρονήσεων και συγχαρητηρίων μεταξύ των κατ’ εργολαβία «ανθρωπιστών», κομμουνιστών του δήμου Λεβαδέων και του ψοφοδεξιού επιτρόπου της Ε.Ε. για τη μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επίσκεψη του τελευταίου στην πόλη της Λιβαδειάς.
Οι εκπρόσωποι της μνημονιακής δυστυχίας και της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας προέβησαν σε μια ακόμη νοσηρή παράσταση «ανθρωπισμού», με κλακαδόρους τους αριστερούς συμβασιούχους της εργολαβικής (είναι πολλά τα λεφτά του ΟΗΕ και της Ε.Ε.), ρατσιστικής εις βάρος των Ελλήνων, αλληλεγγύης προς τους δήθεν πρόσφυγες.
Χαρακτηριστικό του θράσους του νεοδημοκράτη Αβραμόπουλου το γεγονός πως ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε τον Ελληνικό Λαό να συμβιβαστεί με την υπάρχουσα ρατσιστική πολιτική του Κράτους δια της παροχής προνομίων στους λαθρομετανάστες και επιβολής επιπλέον φόρων στους Έλληνες, διότι όπως δήλωσε «το φαινόμενο των προσφυγικών ροών ήρθε για να μείνει»!




Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του υπουργού λαθρομεταναστευτικής εισβολής (καταχρηστικώς φέρει τον τίτλο «μεταναστευτικής πολιτικής» αφού τέτοια πολιτική δεν υφίσταται στην πράξη), ο οποίος και συνεχάρη τα συντρόφια του δήμου Λεβαδέων που πληρώνονται αδρά για να πουλάνε «ανθρωπισμό».
Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δήθεν πρόσφυγες της δημοτικής αρχής Λιβαδειάς απολαμβάνουν προνομίων (δωρεάν διαμονή σε διαμερίσματα με πληρωμένα όλα τα έξοδα για νερό, ηλεκτρικό, τηλέφωνο, καθώς και εφάπαξ ποσό το οποίο λαμβάνουν για να διαθέσουν όπως εκείνοι επιθυμούν, δωρεάν και κατά προτεραιότητα νοσοκομειακή και ιατροφαρακευτική περίθαλψη), την ίδια περίοδο κατά την οποία οι συμπατριώτες μας επιβαρύνονται με νέους φόρους, βάζουν λουκέτα στα καταστήματά τους, πλήττονται από την ανεργία και φεύγουν στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας.
Βεβαίως, η δημοτική αρχή, οι εθνομηδενιστές του Σύριζα και οι συνοδοιπόροι τους της ΝΔ φωτογραφήθηκαν με τους προνομιούχους φιλοξενούμενούς τους μέσα στα χαμόγελα, αλλά αυτά έχουν ημερομηνία λήξης: στις επόμενες εκλογές θα εισπράξουν την αποδοκιμασία του Ελληνικού Λαού, ενός Ελληνικού Λαού που πλέον δεν ανέχεται την επιλεκτική τους ευαισθησία και την βαθύτατη υποκρισία. Χρυσή Αυγή, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Ευάγγελος Καρακώστας