Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ουγγαρία: Η εκδίκηση της Ιστορίας! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Με ένα 70% σχεδόν των ψήφων με ταυτότητα Εθνική, απάντησε ο λαός της Ουγγαρίας στην χρεοκοπημένη ιστορικά αριστερά. Στην Ουγγαρία όπου ζούμε κυριολεκτικά την εκδίκηση της Ιστορίας!

Ήταν 23 Οκτωβρίου του 1956 όταν σχεδόν 300.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κοινοβούλιο της Βουδαπέστης και ζήτησαν την καθαίρεση του κόκκινου αστεριού!
Αργά το βράδυ, η εθνικιστική εξέγερση, που λαμβάνει μορφή επανάστασης, κατεδαφίζει το άγαλμα του Στάλιν. Λίγες ημέρες μετά, στις 4 Νοεμβρίου, τα τανκς του κόκκινου στρατού μπαίνουν στην Βουδαπέστη και ανοίγουν πυρ ενάντια στον Ουγγρικό λαό. Περισσότεροι από 3.000 Ούγγροι δολοφονούνται από τις σφαίρες των μπολσεβίκων.
Τα χρόνια πέρασαν, ο μπολσεβικισμός έπεσε και η εκδίκηση της Ιστορίας ήλθε με το 70% των ψήφων των εθνικιστών και των πατριωτών και με μία αριστερά κυριολεκτικά περιθωριοποιημένη. Ο πρωθυπουργός της χώρας Βίκτορ Ορμπάν δεν μασά τα λόγια του. Απαντά στους εθνομηδενιστές, που παριστάνουν τους “ανθρωπιστές” και τους “αντιρατσιστές”. Ποιος οδηγεί όλους αυτούς; Ο Τζωρτζ Σόρος, η “παρέα” του και το βρώμικο χρήμα.
Ευθέως ο Ορμπάν καθορίζει αυτόν που μισεί τα έθνη και τις πατρίδες και δηλώνει: «Αγωνιζόμαστε με έναν εχθρό διαφορετικό από εμάς. Δεν είναι φανερός, αλλά κρύβεται. Δεν είναι ειλικρινής, αλλά ύπουλος. Δεν είναι εθνικός, αλλά διεθνής, δεν πιστεύει στην εργασία, αλλά κερδοσκοπεί με το χρήμα. Δεν έχει δική του πατρίδα, αλλά αισθάνεται ότι κατέχει ολόκληρο τον κόσμο». Εχθρός ύπουλος, διεθνής, κερδοσκόπος, που πιστεύει ότι κατέχει ολόκληρο τον κόσμο, όμως ο κόσμος δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη και τα άνθη του Εθνικισμού θεριεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη και προπαντός στις χώρες εκείνες που γνώρισαν την κόκκινη τυραννία.
Σε Τσεχία και Σλοβακία, σε Πολωνία και Αυστρία, στην Ανατολική Γερμανία, αλλά και σε αυτήν την ίδια τη Ρωσία, στις χώρες που κυβέρνησαν οι κομμουνιστές τα κομμουνιστικά κόμματα, που στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν αλλάξει όνομα σαν τους απατεώνες, κινούνται γύρω στο 5%. Το ίδιο συμβαίνει και στην Γαλλία και την Ιταλία, όπου υπήρχαν στο παρελθόν πανίσχυρα κομμουνιστικά κόμματα που ξεπερνούσαν το 30%! Ο κομμουνισμός παντού τελειώνει, εκτός από μία χώρα, το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης, την Ελλάδα μας, η οποία είναι η μοναδική χώρα, που πολέμησε τον κομμουνισμό και νίκησε!
Όμως την νίκη των αγωνιστών και των πατριωτών την πρόδωσε ένα άθλιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο. Έτσι φτάσαμε στο σημείο από τα σκάνδαλα και τις προδοσίες των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης να κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα κομμουνιστές! Ευτυχώς που συνέβη και αυτό για να πέσουν οι μάσκες, για να ξυπνήσει ο λαός, για να γίνει και στην Ελλάδα η αριστερά παρελθόν και να θεριέψει η ελπίδα του Εθνικισμού και στην Πατρίδα μας.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή