Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ηλίας Παναγιώταρος στο Ράδιο Έναντι: Οι Σύριζα-Ανέλ ξεπουλάνε τα εθνικά θέματα και χαρίζουν προνόμια στους λαθρομετανάστες! Ηχητικό

 

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε τηλεφωνικά στο radio1d.gr και την εκπομπή "Εκλεκτικές Συγγένειες" με τον Ανδρέα Σταματόπουλο όπου σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο συναγωνιστή αναφέρθηκε στο πρόσφατο επεισόδιο στην νήσο Ρω και συνεχάρη τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων για την άμεση αντίδρασή τους στις τουρκικές προκλήσεις, ενώ παράλληλα στηλίτευσe την στάση της κυβέρνησης που έχει αφήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς το έλεος της Άγκυρας.
Σχετικά με το σκοπιανό τόνισε πως οποιαδήποτε παραχώρηση του όρου Μακεδονία στα σκόπια συνιστά εθνική μειοδοσία. Η κυβέρνηση του Σύριζα ήθελε να το περάσει από την πίσω πόρτα, όμως τα εκατομμύρια των Ελλήνων με την παρουσία τους στα συλλαλητήρια απέδειξαν πως η κοινωνία παρά τα μνημόνια και την σκληρή λιτότητα δεν ξεχνά τα Εθνικά ζητήματα, ανέφερε μεταξύ άλλων.
Όσον αφορά την λαθρομετανάστευση κατήγγειλε την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλμ η οποία χαρίζει γη και ύδωρ στους χιλιάδες αλλοδαπούς που εισβάλλουν παράνομα στην πατρίδα μας και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα σταματήσει όλα τα προνόμια, όπως και τα κονδύλια που τους έχουν δώσει εις βάρος των Ελλήνων.
Κλείνοντας, σχολίασε τον νόμο 128/75 και το σκάνδαλο με την εισφορά που πληρώνουν οι δανειολήπτες, τονίζοντας πως μετά από ερώτηση του, το ζήτημα οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη και περιμένουμε να διαλευκανθεί άμεσα.