Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Άλλος ένας "βολεμένος" μας έκανε την χάρη και αποχώρησε. Δεν είναι κάτι ευχάριστο για τον μέσο ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής να βλέπει έναν στρατιωτικό να αποχωρεί από τις τάξεις του Κινήματος για λόγους "ηθικής" στα λόγια (αλλά οικονομικής αχορτασίλας στην πράξη). Είναι όμως ευχάριστο για μας τους λίγους γιατί ακόμα και τώρα στις δύσκολες ώρες ο Αρχηγός μας δείχνει πόσο ακέραιος είναι και δεν ανέχεται από τον οποιοδήποτε να τον εκβιάζει.
Πώς να μην νιώθεις περήφανος για τον Μιχαλολιάκο όταν δεν υπολογίζει το «πολικό κόστος» και διατηρεί την Χρυσή Αυγή καθαρή και ελεύθερη από οποιοδήποτε φιλάργυρο βαρίδι με προσωπική ατζέντα. Είμαι περήφανος που συμμετέχω ενεργά στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής και έχω Αρχηγό μου τον Μιχαλολιάκο. Ζήτω η Νίκη!
Κ.Ζ.


Οι τούρκοι μας το είπαν το παραμύθι. Επιτόπιο νταραβέρι για τους ομήρους στρατιωτικούς και "ησυχία" στο Αιγαίο. Η ανάπηρη κυβέρνηση σιγή ιχθύος και τα πουλημένα ΜΜΕ ολημερίς προπαγανδίζουν την τουρκική επικοινωνιακή γραμμή. Αν συνεχίσουν έτσι οι αριστεροκουλτουριάρηδες κυβερνώντες με τις δεξιές τσέπες στο τέλος θα καταντήσουμε επαρχία της τουρκίας. Το Αιγαίο είναι ένα καζάνι που βράζει και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
Νεκτάριος Κ.


Το μέλλον δεν είναι ο «φασισμός» λέει ο Τσίπρας. Εννοείται αυτό γιατί αν ήταν δεν θα είχαμε ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα να μας σκοτώνουν μέσα στο σπίτι μας, δεν θα πουλούσαν πρέζα στα παιδιά μας όταν αυτά πάνε σχολείο, δεν θα ήταν ο ένας στους δύο νέος άνεργος από αυτούς που παρέμειναν και δεν έγιναν μετανάστες. Δεν είναι «φασισμός» και αυτό φαίνεται που έπιασαν ομήρους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, που σουλατσάρουν ελεύθερα οι λαθρομετανάστες και έγινε η χώρα ένα κέντρο διερχομένων. Ο Τσίπρας και οι όμοιοί του δικαιώνουν τον "φασισμό" και αυτό είναι το μέλλον. Η ώρα των Ελλήνων έρχεται και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αποφύγουν εκτός από το να γαβγίζουν σαν τα λυσσασμένα σκυλιά. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Μ.Ο.