Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Πιθανώς δεν έλαβες στα σοβαρά ότι το πολιτικό κόμμα που σου έδωσε την σκυτάλη και έτρεξες την πολιτική σου σταδιοδρομία, βρίσκεται συνεχώς αμυνόμενο απέναντι στα υπόλοιπα ανθελληνικά κόμματα από την στιγμή που ο Ελληνικός λαός του έδωσε σαφή και ρητή εντολή να μπεί στο κοινοβούλιο.
Γνωρίζουμε άπαντες ότι πλέον ζούμε στην εποχή της τηλεόρασης και του ηλεκτρονικού Τύπου όπου η κοινή γνώμη χαλιναγωγείται από τους βαλτούς δημοσιογράφους, που μόνο σκοπό έχουν να αβαντάρουν τα κόμματα της διαπλοκής και της καταστροφής του τόπου και το κόμμα που βρισκόσουν, πρώην ευρωβουλευτή και νυν ανεξάρτητε Συναδινέ, χτυπιέται συνεχώς και δημοσιογραφικά με πλήρη και παντελή αποκλεισμό από τα ΜΜΕ. Οι βουλευτές όμως με όσες δυνάμεις και μπέσα έχουν προσπαθούν να είναι μαζί με τον απλό λαό, να ακούγονται στον απλό λαό παρά τον πόλεμο. Διάβασα την δήλωση της αποχώρησης σου και σαν απλός πολίτης θα πω ότι δεν με κάλυψε. Δεν βρήκα κάτι το σοβαρό στην δήλωση που να τεκμηριώνει την αποχώρηση σου. Τι ακριβώς ήθελες από το κόμμα; Με όσες δυνάμεις έχει παλεύει να είναι παρόν στον απλό κόσμο! Είναι σαν να στέλνεις έναν στρατιώτη σου να πολεμήσει έναν ολόκληρο στρατό με μια σφεντόνα και μετά να έχεις και παράπονο. Αυτό κατάλαβα εγώ από την δήλωση αποχώρησης. Εν πάσει περιπτώσει καλή τύχη στο επόμενο απόκομμα που σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.
Ιορδάνης

Ποιος ήταν ο μοναδικός εκλεγμένος από τον Λαό Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Μας άδειασε και ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, όπου δεν πήρε θέση σχετικά με τις προκλήσεις και τις εδαφικές βλέψεις της τουρκίας στην Ελλάδα. Σκλάβος λένε είναι αυτός που περιμένει κάποιον να έρθει να τον ελευθερώσει, ε, λοιπόν πάρτε το απόφαση κανείς δεν πρόκειται να μας βοηθήσει, αν δεν βοηθήσουμε πρώτοι εμείς τον εαυτό μας. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας πρέπει να υψωθεί η γαλανόλευκη, και αφού οι ανάξιοι πανοκαμμένοι και η κυβερνητική τους κομπανία είναι ανίκανοι, εμείς οι ίδιοι θα κρατήσουμε και θα ελευθερώσουμε αυτήν την Πατρίδα. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Κώστας Σ.

Δεν βάζουν μυαλό! Με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να αναστήσουν το παραμύθι του ισχυρού κλεφτοΠασόκ

Μας πήραν χαμπάρι και μας τρολάρουν οι τούρκοι. Βγήκε ο υπουργός δικαιοσύνης και έκανε δήλωση ότι η Ελλάδα είναι κέντρο εγκληματιών! Σώπα ρε φιλαράκι... Αφού εσείς μας τους στέλνετε στα νησιά μας, τι νομίζεις ότι δεν το ξέρουμε; Και δεν είναι μόνο αυτοί οι εγκληματίες, είναι και αυτοί που πίσω από τα γραφειάκια τους και τους παχυλούς τους μισθουλάκους έχουν καταδικάσει έναν ολόκληρο λαό στον αφανισμό του με τα μνημόνια που υπέγραψαν.
Β.Τ.

Ο κουμπάρος του Καμμένου προανήγγειλε από την Τετάρτη την ανεξαρτητοποίηση του Συναδινού! Πού το ήξερε;