Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ο Παρασκευόπουλος καυχιέται πως με τον νόμο του μειώθηκε η εγκληματικότητα και ο Τόσκας λέει πως δεν είμαστε Φαρ Ουέστ και έρχεται στην δημοσιότητα δημοσκόπηση όπου δείχνει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων δεν αισθάνεται ασφαλές. Η δημοσκόπηση της Pulse δείχνει πως η εγκληματικότητα στην Ελλάδα χτυπάει κόκκινο και πως σε καθημερινή βάση πλέον απασχολούν τα ΜΜΕ περιπτώσεις κλοπών, βιασμών, ναρκωτικών, άγριων δολοφονιών και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.
Όλοι μας απορούμε τελικά, αυτή η κυβέρνηση τι πρόσφερε σε αυτόν τον τόπο και για ποιον λόγο κρατά ακόμη τα ηνία της χώρας; Ας το πάρουν όλοι χαμπάρι χωρίς Χρυσή Αυγή στην εξουσία δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα!
Κ.Τ.

Τρία χρόνια «Δίκη Χρυσής Αυγής»: Η σκευωρία που ρεζίλεψε ένα ολόκληρο πολιτικό κατεστημένο

Mετά την πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη, σειρά πήρε και η πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη. Αλλά μην ανησυχείτε απλώς λιάζονται... Μόνο που τώρα αρχίσαν και τα "αλλάχ ακμπάρ"! Σε λίγο θα έχουμε και περιοχές μόνο με ισλαμιστές και θα φοβόμαστε να στρίψουμε στην επόμενη γωνία, γιατί εκεί είναι περιοχή τζιχαντιστών και σε 3-4 χρονάκια, ίσως και λιγότερο αν γίνουμε μουσουλμανική χώρα, θα δούμε το "αλληλέγγυ"ο πρόσωπο του Ισλάμ να χτυπάει με καμικάζι αυτοκτονίας και αυτοσχέδιες βόμβες ως και την Ακρόπολη!
Ελένη Χ.

Βλακεία ή ομολογία; Η συριζαία Καρακώστα προέτρεψε τον Σταθάκη να πάρει μίζες για να κεράσει! ΒΙΝΤΕΟ

Μετράει τρία χρόνια η δίκη της Χρυσής Αυγής και διάβασα σε γνωστό καθεστωτικό μέσο πως δεν αργεί η διαδικασία, αν υπολογίσουμε φυσικά των αριθμό των μαρτύρων. Αυτοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί, ποιων μαρτύρων ρε παιδιά και τι ακριβώς προκύπτει από τους ψευδομάρτυρες της δίκης; Γιατί αν κανείς διαβάσει στο διαδίκτυο κάποια από τα πρακτικά της δίκης που ανεβαίνουν - και δεν χρειάζεται να είναι νομικός -  καταλαβαίνει ότι όλα όσα ακούγονται στο δικαστήριο είναι γελοιότητες! Από πουθενά δεν προκύπτει η "εγκληματική" δράση και γι΄αυτό άλλωστε συνεχίζουν την δίκη με αργούς ρυθμούς, γιατί τους βολεύει να πάνε σε εκλογές ενώ εκκρεμεί το δικαστήριο, το οποίο θα αποδείξει την πανηγυρική αθώωση του Αρχηγού μας αλλά και των Συναγωνιστών μας!
Πέτρος Κ.

Νεκρός ο 52χρονος που πυροβολήθηκε από αλβανούς ληστές μέσα στο σπίτι του! Ένοχη σιωπή Τόσκα και κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ