Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Μόλις διάβασα ότι κατέβασαν οι τούρκοι Ελληνική σημαία από βραχονησίδα μας σύμφωνα με δηλώσεις τούρκου αξιωματούχου. Οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες ανέχονται να μας ξεφτιλίζουν οι τούρκοι, οι σκοπιανοί και κάθε καρυδιάς καρύδι, αλλά εμάς μας τραβούν το αυτί και μας σηκώνουν το δάκτυλο. Αίσχος! Δεν πάει άλλο! Χρυσή Αυγή τελεία και παύλα, η ανοχή τέλος!


Αγανακτισμένος

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Χειραγώγηση των ΜΜΕ από τον Καμμένο μέσω ΑΓΕΕΘΑ στην υπόθεση της πτώσης του ελληνικού Mirage

Η ΝΔ μιλάει για πατριωτισμό και για ιδανικά. Η ΝΔ που επί κυβερνήσεώς της άνοιξαν τα σύνορα με την αλβανία και γεμίσαμε εγκληματίες και μαύρη εργασία. Η ΝΔ που όταν έστηνε τον φράκτη στον Έβρο και άφηνε αφύλακτα τα νησιά καταδίκασε την Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο χοτ-σποτ. Η ΝΔ που ψήφισε να γίνει τζαμί στην Αθήνα, που ψήφισε το παραθυράκι για την νομιμοποίηση της τουρκικής ενώσεως Ξάνθης. Η ΝΔ που το σόι του Μητσοτάκη βγάζει παχουλό μεροκάματο από τις ΜΚΟ για τους "πρόσφυγες". Η ΝΔ μιλάει για πατριωτισμό και ιδανικά και χειροκροτεί τους ΕΛΑΣίτες που κατέσφαξαν τους Έλληνες μαζί με τους βούλγαρους στο συμμοριτοπόλεμο. Ευχαριστούμε, αλλά τέτοιο "πατριωτισμό" χορτάσαμε. Χρυσή Αυγή για να πάνε οι προδότες ψευτοπατριώτες στα σκουπίδια εκεί που ανήκουν.
Ελένη Λ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους υπερασπιστές της «Γραμμής Μεταξά» σε Ρούπελ και Λίσσε - Φωτορεπορτάζ

Σαν σήμερα δίκασαν οι κουτόφραγκοι ελλαδίτες τον Κολοκοτρώνη και τον Πλαπούτα. Κλασσική ιστορία... οι άκαπνοι κηφήνες του καναπέ και των ευρωπαϊκών σαλονιών καταδικάζουν με σκευωρίες και δολοπλοκίες τους Έλληνες πολεμιστές. Οι πολεμιστές όμως δεν λυγίζουν από ψευτοδικαστές ούτε και από φυλακές, γιατί η πίστη είναι πιο δυνατή από την φωτιά. Αυτή η δίκη όμως έχει και μια άλλη σημασία: Από την κατοχή των τούρκων περάσαμε στην κατοχή των ευρωπαίων, αλλά ο πόλεμος για την Ελευθερία συνεχίζεται γιατί οι απόγονοι του Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα είμαστε Εμείς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Γ. Π.

Σαν σήμερα ξεκινά η δίκη του Θ. Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα στο Ναύπλιο από τους ξενόδουλους της εποχής