Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Αλλωνίζουν οι αλλοδαποί στο κέντρο των Αθηνών. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην ακούμε ή να μην διαβάζουμε για εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Από εμπόριο ναρκωτικών μέχρι δολοφονίες. Έτσι και το πρόσφατο περιστατικό όπου συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός, επειδή έβαλε φωτιά σε κτίριο κατοικιών στην Αθήνα! Αλλά τι να περιμένουμε από μια κυβέρνηση ανίκανη να πατάξει την εγκληματικότητα; 
Μια κυβέρνηση η οποία και αυτή πρέπει να καθίσει παρέα με τους αλλοδαπούς εγκληματίες στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μιας και είναι υπεύθυνη ως ηθικός αυτουργός για την κατάντια που υπάρχει εξαιτίας της εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα; Είναι τυχαίο άλλωστε ότι με το που άνοιξαν τα σύνορα η εγκληματικότητα στην χώρα έχει εκτιναχθεί στα ύψη; Και ίσως και το ηθικός αυτουργός να είναι λίγο σαν κατηγορία. Συνεργός είναι αυτή η κυβέρνηση, αλλά και οι προηγούμενες, καθώς καλύπτουν εγκληματίες!
Κ.Κ.

Πιόνι των σιωνιστών και οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επικροτούν την επίθεση κατά της Συρίας

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν είναι υπεύθυνοι μόνο οι Συριζανελ, αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όλοι τους έβαλαν το λιθαράκι τους στο να ξεπουληθεί το όνομα και η ιστορία της Μακεδονίας μας. Βγήκε τώρα είδηση ότι ο Σαμαράς παραδέχεται ότι η ΝΔ είχε αποδεχθεί το όνομα «Μακεδονία - Σκόπια». Ακόμη και σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα όπως αυτό της ελληνικότητας της Μακεδονίας κανείς τους δεν είπε την αλήθεια στους Έλληνες, αντιθέτως ψηφοθηρούσαν για το ζήτημα αυτό εκμεταλλευόμενοι το πατριωτισμό των Ελλήνων. Ε, λοιπόν, η μόνη πολιτική δύναμη η οποία αυτό λέει και αυτό εννοεί, είναι η Χρυσή Αυγή.
Σίμος, Σέρρες

Εξ ιδίων τα βέλη! Ο Σαμαράς αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ (στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος...) είχε αποδεχθεί το “Μακεδονία - Σκόπια”!

Περιμένετε από τους συμμάχους να νοιαστούν για την Ελλάδα; Η ιστορία έχει αποδείξει πως οι σύμμαχοι της Ελλάδας πολλές φορές έχουν αποδειχτεί η ίδιοι η γκιλοτίνα της πατρίδας μας. Έτσι και τώρα με την Συρία, όπου οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία επιτέθηκαν στην Συρία είδαμε με έκπληξη να χαιρετίζει αυτήν την ενέργεια η τουρκία διαμέσου του υπουργείου Εξωτερικών της. Γιατί μια τέτοια επίθεση εναντίον του συριακού καθεστώτος πραγματικά ποιους οφελεί; Ρητορικό το ερώτημα, φυσικά. Και πιστεύετε τώρα, πως αν αύριο η Τουρκία κηρύξει πόλεμο στην Ελλάδα οι "σύμμαχοι" θα έρθουν με το μέρος μας; Πότε το έκαναν αυτό;
Στέλιος
Ύστατο Χαίρε στον Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο