Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Πακιστανοί και λοιποί «ευπαθείς» έκαναν γυαλιά καρφιά το Μοναστηράκι χθες. Πριν λίγες μέρες τα ίδια και το ανθελληνικό κράτος φωνασκεί για έλλειψη δημοσίων εσόδων, για ασφαλιστικά ταμεία που χρεωκοπούν και για την φυγή των νέων στο εξωτερικό. Η Ελλάδα πεθαίνει μέρα με την ημέρα από την ατιμωρησία, την ανεκτικότητα και την ανεξέλεγκτη κατάσταση στα σύνορα και κατ' επέκταση στα αστικά κέντρα.
Είμαστε ένα βήμα πριν την κοινωνική έκρηξη που όπως το πάνε δεν θα είναι μόνο κοινωνική αλλά εθνική και θρησκευτική. Οι κυβερνώντες είναι υπεύθυνοι γι' αυτά τα χάλια που δεν συμβαίνουν φέτος αλλά 40 και πλέον χρόνια. Συνένοχοι σε όλο αυτό οι μπλε-πράσινοι-κόκκινοι ψηφοφόροι. Αλλά μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο. Η Ελλάδα στους Έλληνες ή να μην υπάρχει Ελλάδα. Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Κ. Γ.

Ξεπέρασαν και τους ανθέλληνες του Σύριζα: Κοινές ασκήσεις με Τουρκία στο Αιγαίο προτείνουν οι ΑΝΕΛ των Καμμένων!

Άλλος ένας πιλότος της Ελληνικής Αεροπορίας νεκρός και οι πολιτικάντηδες σκοτώνονται για το ποιος θα γράψει "συλλυπητήρια" πρώτος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα κομματικά δελτία τύπου. Οι στρατιωτικοί μας σκοτώνονται για την Πατρίδα και τα Ιδανικά Της, γι' όλα αυτά που οι πολιτικάντηδες τα περιφρονούν και σε πολλές περιπτώσεις τα καταπατούν. οι στρατιωτικοί μας σκοτώνονται για τα Ιερά και τα Όσια τους Έθνους και της ράτσας μας. Αυτοί που έχασαν την ζωή τους στο καθήκον δεν είναι για λύπηση. Λυπάμαι αυτούς που υποκρίνονται και παραδίνουν το μέλλον των παιδιών τους στους αλλόφυλους και στους εχθρούς της Πατρίδος. Λυπάμαι αυτούς, γιατί όταν ξυπνήσει ο λαός θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.
Νικόλαος Σ., Ταξίαρχος 

Πολυεθνική σύρραξη στο Μοναστηράκι: Συμμορίες αλλοδαπών ξεκαθάρισαν τις διαφορές τους - Χτυπήθηκαν τουρίστες και Έλληνες

Υποκρισία δίχως τέλος για τον χαμό του Έλληνα αξιωματικού στο Αιγαίο. Εμετικοί ψηφοθήρες νεοδημοκράτες και όχι μόνο βγήκαν να εκφράσουν την "θλίψη" τους. Αυτοί που έχουν τα σύνορα αφύλακτα, που παρέδωσαν το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ και στην FRONTEX, αυτοί που κάνουν σαν πιστά σκυλιά ότι τους πει η Γερμανία, αυτοί που υποκλίνονται στην ελληνοτουρκική φιλία και στον σουλτάνο Ερντογάν, αυτοί που χτίζουν τζαμιά την ώρα που επιτρέπουν να βανδαλίζονται εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα. Ο λαός τα βλέπει και όσο κι αν προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια η αλήθεια και λάμψει και αυτοί θα τιμωρηθούν. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Π.Ε.

Αγκαλιά κομμουνιστές και νεοδημοκράτες στη Λιβαδειά προκαλούν: Φέρ’ τε μας κι άλλους «πρόσφυγες»! Eίναι κερδοφόρα μπίζνα η αλληλεγγύη...