Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στο Καλημέρα Αρκαδία για την αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών και τις τρέχουσες εξελίξεις - ΒΙΝΤΕΟ


              
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» για τις τελευταίες εξελίξεις και για τα γεγονότα στον Έβρο, τόνισε ότι υπάρχει αιχμαλωσία στελεχών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμενων από την πλευρά των τούρκων και ότι το παρασκήνιο είναι βρώμικο, ενώ ευχήθηκε να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία των δύο Ελλήνων.

Όσο για το «σκοπιανό», ο Η. Παναγιώταρος είπε ότι αποτελεί προδοσία οποιοδήποτε όνομα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία». «Βλέπουμε τη ΝΔ να αλλάζει τη στάση της για το όνομα, προφανώς λόγω της Χρυσής Αυγής».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σκανδαλολογία που επικρατεί στη χώρα και υπογράμμισε ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης των Υπουργών. «Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει κάνει μαντάρα με τους ΑΝΕΛ και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι τα σκάνδαλα για να παίξουν πολιτικά» τόνισε.
Για το πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο που έγινε στην Τρίπολη και τις υποσχέσεις που δόθηκαν από την Κυβέρνηση, ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι «λύσανε στα λόγια όλα τα προβλήματα, υποσχεθήκαν ακόμα και έργα που ήδη έχουν γίνει. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υλοποιηθεί σχεδόν κανένα έργο από αυτά που εξήγγειλαν».
Τέλος, για το στρατόπεδο, είπε ότι από το να γίνει hot spot, καλύτερα να γίνει διοικητήριο, ενώ για τους ”πρόσφυγες” που θα έρθουν στην Τρίπολη, είπε ότι «θα πήξετε στην μπούργκα. Σε λίγο καιρό, θα καταλάβουμε ότι δεν θα υπάρχουν οφέλη, εκτός από τα σπίτια που θα νοικιαστούν»!