Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ομολογία εφημερίδας: Η ΝΔ έκλεισε τους Χρυσαυγίτες φυλακή και όχι η Δικαιοσύνη!

Το ότι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά ήταν αυτή που με ηθικές και νομικές αυθαιρεσίες έστησε την σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι κάτι ευρέως γνωστό, το οποίο μάλιστα φροντίζουν και οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες να το διατυμπανίζουν κάποιες φορές.

Μετά την πρόσφατη παραδοχή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η πιο «φρέσκια» παραδοχή προέρχεται από την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η οποία «σπρώχνεται» από την ηγεσία της ΝΔ, καθώς είναι πρόσφατες οι καταγγελίες ότι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στοιβάζονται «ντάνες» από αντίτυπα της εν λόγω εφημερίδας.

Σε κείμενο, λοιπόν, με θέμα τον Νίκο Φίλη, η συντάκτριά του αναφέρει προς το τέλος τα εξής: «Το κόμμα του, αυτός και οι σύντροφοί του ευθύνονται και γιατί ελευθέρωσαν τους ναζί χρυσαυγίτες, που είχαν κλείσει φυλακή οι «γερμανοτσολιάδες» της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ».
Ώστε έτσι, λοιπόν. Η ΝΔ φρόντισε για να «κλειστούν φυλακή» εκπρόσωποι της τρίτης εκλογικά πολιτικής δύναμης της Χώρας και όχι η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Όταν αυτή η κυνική ομολογία προέρχεται από έντυπο ταυτισμένο με την ΝΔ, αυτομάτως αποκτά ιδιαίτερη αξία και σημασία το περιεχόμενό της. Όσο για την «εξυπνάδα»-αθλιότητα ότι ο Φίλης και η παρέα του ήταν αυτοί που «ελευθέρωσαν» τους Χρυσαυγίτες, θα έπρεπε η εμπαθής ή ανενημέρωτη συντάκτρια να είναι πολύ πιο προσεκτική.
Ο Αρχηγός, οι Βουλευτές και τα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που ανήθικα και παράνομα «κλείστηκαν στις φυλακές» για τις Ιδέες τους (και μόνον γι’ αυτές), απελευθερώθηκαν μόλις συμπλήρωσαν το ανώτατο όριο προφυλάκισης των 18 μηνών. Επομένως, ούτε καμιά ελευθερία τους «χαρίστηκε» ούτε κάποια άλλη εξυπηρέτηση-συνδιαλλαγή πραγματοποιήθηκε. 
Το μόνο που καταφέρνουν τέτοιες εμπαθείς ομολογίες είναι να κάνουν ακόμη πιο ξεκάθαρο το τοπίο ως προς το απίστευτο μέγεθος της σκευωρίας που έστησε η ΝΔ τον Σεπτέμβριο του 2013 εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ