Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Έχουν λυσσάξει να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, επειδή δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε; Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και ο Ελληνικός λαός δεν έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη ούτε στην αριστερά ούτε στην ψοφοδεξιά.
Ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι υποστηρικτές του Εθνικιστικού Κινήματος γιατί απλά τους αντιπροσωπεύει και ποτέ δεν κρύφτηκε χρησιμοποιώντας ξύλινο λόγο. Κατονόμασε τους προδότες ως προδότες και τους κλέφτες ως κλέφτες. Ποτέ δεν άκουσα έναν Χρυσαυγίτη να λέει κύριε συνάδελφε, γιατί να πει άλλωστε; Είναι συνάδελφοι στην κλεψιά και στην προδοσία; Είμαι περήφανος που είμαι Χρυσαυγίτης και θα είμαι δίπλα στην Χρυσή Αυγή ακόμη και αν την θέσουν εκτός νόμου. Γεννηθήκαμε Έλληνες, γίναμε Χρυσαυγίτες και μεγαλύτερη τιμή από αυτό δεν υπάρχει.
Πέτρος Σ.

Βράζει η Πάτρα για το χάος με τους λαθρομετανάστες: Αντιδρούν οι κάτοικοι - Επιχείρηση τρομοκρατίας από το παρακράτος

Σε ακραίους καιρούς, σίγουρα πρέπει να παίρνεις ακραία μέτρα, αλλά κατά την άποψή μου απέναντι στις επιθέσεις των τζιχαντιστών δεν απαντάς με την νομιμοποίηση της οπλοκατοχής. Σίγουρα, όλο και περισσότεροι πολίτες θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους επειδή ακριβώς δεν υπάρχει κράτος και πολιτεία, όμως ας μην γελιόμαστε και ας μην εθελοτυφλούμε κριτικάροντας απλούς πολίτες που θέλουν να προστατέψουν τους ίδιους αλλά και τις οικογένειές τους. Πρέπει όλοι οι λαθρομετανάστες να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους ή έστω σε χώρες οι οποίες έχουν κοινά θρησκευτικά πιστεύω με αυτούς. Η ρίζα του προβλήματος είναι η παράνομη λαθρομετανάστευση και οι ιδεοληψίες των αριστεριστών ότι μπορούμε να ζήσουμε όλοι μαζί ειρηνικά.
Κατερίνα

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Καμία Ιθαγένεια σε αλλοδαπούς - Άμεση στήριξη στην Ελληνική Οικογένεια! ΒΙΝΤΕΟ

Πουλάνε ναρκωτικά στην γειτονιά σου και ψάχνεις αστυνομικό με το κυάλι, σου κλέβουν το σπίτι έρχονται μετά από 45 λεπτά, μαχαιρώνονται στις πλατείες η αστυνομία δεν μπορεί να προστατεύσει κανέναν, αλλά είναι εκεί όταν μιλάει ο Τσίπρας σύσσωμη για να προστατέψει την... =πρωθυπουργάρα ενός άνομου κράτους. Όχι δεν φταίνει οι αστυνομικοί, αλλά και εμείς δεν είναι δυνατόν να τους θυμόμαστε όποτε μας συμφέρει, όποτε θέλουμε να τους κλειδαμπαρώνουμε μέσα στα αστυνομικά τμήματα και όποτε θέλουμε να τους φωνάζουμε για να μην μας λιντσάρει ο κόσμος. Κατά τ΄ αλλά να δεις που αλλού το έχω δει αυτό; Α ναι! Σε δικτατορίες ανά τον κόσμο.
Γιάννης Π.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απορρίφθηκε η ένσταση των Ελλήνων Στρατιωτικών - Παραμένουν στις φυλακές Αδριανούπολης με σοβαρότατες ευθύνες της κυβέρνησης