Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η Χρυσή Αυγή έρχεται: Αγγίζει το 10,7% στην χαλκευμένη δημοσκόπηση της Marc - Με 25 Συναγωνιστές στην νέα Βουλή!

Πριν σχολιάσουμε την δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, να τονίσουμε πως έχουμε γνώση της αλλοίωσης των στοιχείων που καταγράφονται, καθώς και της γελοίας προπαγάνδας που επιχειρείται για την με το ζόρι νεκρανάσταση του κλεφτοΠασόκ.

Ακόμα και έτσι όμως, με τα ποσοστά χαλκευμένα και αλλοιωμένα, δεν μπορεί να κρυφτεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής και η κατάρρευση του μιντιακού μορφώματος της Φώφης Γεννηματά.

Έτσι, στα ποσοστά που δίνει η εν λόγω δημοσκόπηση επί των εγκύρων τα κόμματα καταγράφουν:
ΝΔ 28,9%
Σύριζα 18,6%
Πασόκ 8%
Χρυσή Αυγή 7,3%
ΚΚΕ 6,4%
Λεβέντης 2,6%
Ανέλ 1,7%
Αρχικά, να σχολιάσουμε πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση παρόλο που σκοπίμως φουσκώνει τα ποσοστά του διαλυμένου κλεφτοΠασόκ , καταγράφει άνοδο 0,6% για την Χρυσή Αυγή και ταυτόχρονη πτώση 1,1% για το μόρφωμα της Φώφης.
Επιπλέον, η μέση τιμή ποσοστών για τους Έλληνες Εθνικιστές είναι το 8,9% με ανώτατο όριο το 10,7%, ενώ στην πρόβλεψη για την επόμενη Βουλή η Χρυσή Αυγή εισέρχεται με τουλάχιστον 25 Συναγωνιστές.
Τα ευρήματα της εν λόγω έρευνας, αν και επιμελώς χαλκευμένα, είναι ικανά να προκαλέσουν εγκεφαλικά στο σύστημα που βλέπει πως παρ΄ όλη την φίμωση, τους διώξεις και τους αποκλεισμούς, η Χρυσή Αυγή έρχεται!