Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί αν είσαι ανθέλληνας, πρέπει να το υπογράφεις κιόλας! Έτσι έπραξε και ο Καμίνης όπου σε κοινή γραμμή με τον ομόλογο του στα Σκόπια συνέταξαν άρθρο με τίτλο "Βιώσιμη λύση, όχι νέα απογοήτευση". Βέβαια για εμάς τους Αθηναίους πολίτες η νέα απογοήτευση είναι ο Καμίνης, που για ακόμη μια φορά δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και δεν είναι άλλο από αυτό του φερέφωνου των ξένων και ανθελληνικών πολιτικών.
Μια εμφανίζεται ως υπερασπιστής των λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων, την επομένη αφήνει να παρελαύνουν στο κέντρο της Αθήνας στοιχεία μιας "διαφορετικής" υπερηφάνιας εις βάρος των θεσμών της Ελληνικής κοινωνίας και τέλος αρνούμενος τους χιλιάδες Έλληνες που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος την προηγούμενη Κυριακή να υπερασπιστούν το αυτονόητο, δηλαδή την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, συνυπογράφει κοινή επιστολή με τον Σκοπιανό δήμαρχο προκειμένου να ξεπουληθεί το όνομα και η ιστορία της Μακεδονίας σε ένα κρατίδιο των τελευταίων χρόνων. 
Κ.Κ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Γιατί δεν έχει συλληφθεί κανένας για την υπόθεση της Novartis; Τι περιμένουν; Να γίνουν νέες επιτροπές να κατατεθούν στοιχεία επί στοιχείων, ώστε το ζήτημα να μπει και αυτό στο συρτάρι; Και όλα αυτά γιατί; Στο όνομα της δημοκρατίας; Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο όπου κυκλοφορούν ελεύθεροι εγκληματίες. Τρομοκράτες θες; Έξω ανενόχλητοι. Μιζαδόροι με σκάνδαλα από την Siemens μέχρι την Novartis; Έξω ανενόχλητοι. Μεγαλοοφειλέτες στις τράπεζες με θαλασσοδάνεια; Έξω ελεύθεροι. Ποιους κοροιδεύουν;
Σ.Π.

Προδοτική κίνηση Καμίνη: Έγραψε από κοινού κείμενο με τον σκοπιανό δήμαρχο υπέρ της σύνθετης ονομασίας

Μιλάει για σκευωρία ο Σαμαράς, ο αρχισκευωρός που έπαιρνε τηλέφωνα για να φυλακίσουν τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Φύλλο δεν κουνήθηκε για να συλλάβουν αυτό το ανδρείκελο της Μέρκελ που εις βάρος ενός ολόκληρου Έθνους έκανε πάρτι με δισεκατομμύρια. Εξαφανισμένος λένε ότι είναι, ε βέβαια αυτοεξορίστηκε ο τύπος και θα τον δούμε σαν άλλον Χριστόδουλο Ξηρό με ξανθό μαλλί να κάνει βολτούλες ελεύθερος!
Ελένη Κ.

Ελένη Ζαρούλια: Η Χρυσή Αυγή θα ξεσκεπάσει τους κλέφτες και προδότες πολιτικούς! ΒΙΝΤΕΟ