Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Χαλκίδα: Ακόμη μια αθωωτική απόφαση αποδεικνύει την σκευωρία της ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής

Αθωώθηκαν πανηγυρικά μετά από μια ενδελεχή ακροαματική διαδικασία στην Χαλκίδα οι κατηγορούμενοι Γ.Δ., Ι.Μ. και Ζ.Ρ. στους οποίους είχε απαγγελθεί το Σεπτέμβριο του 2013 η ψευδής κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας από κοινού για τις σημαίες που βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, στο δικαστήριο κατέθεσαν ως μάρτυρες 30 περίπου αστυνομικοί των ΜΑΤ με τον τότε επικεφαλής τους, εκ των οποίων παραδέχτηκαν ότι "είχαν εντολή να προβούν σε συλλήψεις" που προφανώς εντάσσονταν στο πλαίσιο της βιομηχανίας παραγωγής κατηγορουμένων που είχε στήσει η γνωστή συμμορία Δένδια - Σαμαρά.
Παρά το γεγονός ότι ελήφθη ακόμα και DNA για την ταυτοποίηση των κατηγορουμένων με τα δήθεν όπλα που είχαν κατασχεθεί από τα γραφεία, απεδείχθη ότι κανένας δεν τα χρησιμοποίησε, ούτε τα κατείχε.
Η αθωωτική αυτή απόφαση έρχεται να προστεθεί σε άλλες ανάλογες ανά την Ελλάδα που αποδεικνύουν αναμφισβήτητα πως η Χρυσή Αυγή έπεσε θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας από την κυβέρνηση Σαμαρά με την αρωγή ενός παραδικαστικού κυκλώματος.
Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρη ομολογία από τον Βαρβιτσιώτη: Η ΝΔ έφτιαξε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ