Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Και με τους Αγανακτισμένους και για την Μακεδονία μας!

Πλήθος τα σχόλια και τα άρθρα για την παρουσία στην πλατεία Συντάγματος σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Χρυσής Αυγής και δεκάδων χιλιάδων Αγωνιστών και ψηφοφόρων του Εθνικιστικού Κινήματος.
Μα αν δεν ήταν πρώτοι από όλους στην πλατεία οι Χρυσαυγίτες να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πολιτική ενδοτισμού ενός εθνικά απαράδεκτου συμβιβασμού που επιχειρείται, ποιοι θα ήταν;

Η Χρυσή Αυγή είναι που από την δεκαετία του ΄90, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ χάριζαν το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, είχε σαν σύνθημα: "Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας".

Συνεπείς λοιπόν στις αρχές τους οι Χρυσαυγίτες ήταν εκεί, όπως ήταν στην πλατεία Συντάγματος στην μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση ενάντια στα Μνημόνια, στις αποκαλούμενες συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων.
Ήμασταν εκεί από το 2010 πολεμώντας το αντεθνικό Μνημόνιο, το οποίο συνεχίζουμε να πολεμούμε και σήμερα σε αντίθεση με όλους αυτούς, οι οποίοι αντί να σκίσουν το Μνημόνιο, έφεραν νέο.
Ενάντια λοιπόν στα Μνημόνια της ξενοκρατίας, ενάντια στην εθνική μειοδοσία για το όνομα της Μακεδονίας μας οι Χρυσαυγίτες πάντοτε παρόντες και καθόλου παράξενο δεν ήταν ότι βρέθηκαν στην πλατεία και με τους Αγανακτισμένους και για την Μακεδονία μας.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή