Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Παρατηρητήριο σε απόσταση αναπνοής από τα Ίμια φτιάχνουν οι τούρκοι!

Λίγες μέρες μετά τον εμβολισμό του σκάφους του Λιμενικού Σώματος από τουρκική ακταιωρό, οι ηγεσίες των δύο χωρών έδειξαν ξεκάθαρα το επίπεδό τους.

Η πλευρά των Σύριζα – Ανέλ συμφώνησε άμεσα σε ανανέωση του προδοτικού δόγματος Σημίτη “No Flags, no troops, no ships” και ο Τσίπρας έσπευσε να συγχαρεί τους λιμενικούς μας για την ψυχραιμία τους, αντί να τους ζητήσει συγγνώμη για την ενδοτική πολιτική δεκαετιών, που οδήγησε στο να κινδυνεύσουν οι ζωές τους.

Από την άλλη πλευρά, οι τούρκοι ξεκίνησαν άμεσα τις εργασίες για την κατασκευή παρατηρητηρίου με θερμικές κάμερες σε νησίδα κοντά στην ακτή της Αλικαρνασσού μόλις 2 ν.μ. από τα Ίμια, προκειμένου να αντιλαμβάνονται άμεσα την οποιαδήποτε κινητικότητα στην περιοχή, ώστε να δίδουν άμεση απάντηση.
Τα γεγονότα δείχνουν ξεκάθαρα ότι η περιοχή των Ιμίων έχει συμφωνηθεί να είναι «γκρίζα ζώνη». Το υπέγραψε ο Σημίτης και τώρα την υπογραφή αυτή την ανανέωσε ο Τσίπρας με τον Καμμένο. Από την πλευρά της η ΝΔ έχει αποδεχτεί αυτή την αισχρή λογική και ουδέποτε πρόκειται να την αμφισβητήσει.
Μόνο με Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής ο Ελληνισμός θα διεκδικήσει και θα πάρει τα δίκαιά του.